ΠΟΛΛΑ γράφονται για την ελληνικότητα της Μακεδονίας. Και αναρίθμητοι είναι εκείνοι οι ιστορικοί οι οποίοι επιβεβαιώνουν με αδιάσειστα στοιχεία την αλήθεια αυτή. Μια αλήθεια που επιβεβαιώνει και η Αγία Γραφή (Παλαιά και Καινή Διαθήκη) σε διάφορα χωρία της. Αλλά δεν είναι μόνον αυτοί.
Ο αείμνηστος πολιτικός και επί χρόνια υπουργός Βορείου Ελλάδος ΝΙΚΟΛΑΟΣ Κ. ΜΑΡΤΗΣ εις το βιβλίο του: «Η πλαστογράφησις της Ιστορίας της Μακεδονίας» και συγκεκριμένα εις το κεφάλαιον: «ΚΟΡΑΝΙΟ- ΜΩΑΜΕΘ», μεταξύ άλλων, αναφέρει τα εξής:

«Ο Μέγας Αλέξανδρος αναφέρεται και από τον Μωάμεθ εις το Κοράνιο, όπου συγκαταλέγεται μεταξύ των προφητών και τον αποκαλεί Ζουλ- Καρνέϊν.
Κεφάλαιο 18 του Κορανίου : Το στάδιο – αλ καφχ- η σπηλιά Μέκκα εις 110 εδάφια.
«Θα σε ρωτήσουν αναφορικά με τον Ζουλ- Καρνέϊν (τον δικέρατο βασιλιά). Να πης: Θα σας απαγγείλω κάτι από την ιστορία του».
«Είχαμε στήσει την δύναμή του πάνω στη γη και του δώσαμε τον τρόπο και τα μέσα για κάθε σκοπό».
«Κάποιο (τέτοιο) δρόμο ακολούθησε».
«Μέχρις ότου έφθασε εκεί που δύει ο ήλιος, τον βρήκε να βασιλεύη σε μία πηγή από πυρωμένο νερό. Δίπλα της βρήκε έναν λαό (και τότε) είπαμε, Ζουλ- Καρνέϊν, εσύ που έχεις δύο κέρατα, έχεις την εξουσία ή να τους τιμωρήσης ή να τους μεταχειριστής με καλοσύνη».
«Είπε: όποιος αδικεί αυτόν θα τιμωρήσω και έπειτα θα επιστρέψω στον κύριο του και εκείνος θα τον τιμωρήση με ανήκουστη τιμωρία».
«Όποιος όμως πιστεύει και κάνει έργα αγαθά θα έχη μια εξαιρετική αμοιβή και εύκολο θα είναι το έργο καθώς διατάζουμε να το εκτελέση».
«Ω Ζουλ- Καρνέϊν (εσύ που είσαι δικέρατος) οι λαοί των Γκογκ και Μαγκόγκ αν σου πληρώσουμε χορήγηση θα μπορέσης να σηκώσης φράγμα ανάμεσα σε μας και σ’ αυτούς».
«Είπε…η δύναμη που έχει εγκαταστήσει σε μένα ο κύριος είναι καλύτερη από την αμοιβή σας…».

Μετά από όλα αυτά τι έχουν να πουν οι Σκοπιανοί και όλοι όσοι επιθυμούν την κατάργησιν της Παλαιάς Διαθήκης ή της Αγίας Γραφής;
Ερώτηση κάνουμε…

Με σεβασμό και τιμή

ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΝ. ΣΑΚΚΕΤΟΣ

ΠΗΓΗ