Πριν λίγη ώρα ο πρωθυπουργός των Σκοπίων Ζάεφ, ανακοίνωσε ότι τα Σκόπια θα αλλάξουν το όνομα του αεροδρομίου και ενός κεντρικού δρόμου. Βέβαια αυτή την κίνηση θα την κάνουν οι Σκοπιανοί στα πλαίσια της «λύσης» του προβλήματος της ονομασίας. Σύμφωνα με τον Έλληνα υπουργό εξωτερικών Κ. Κοτζιά η Ελληνική κυβέρνηση συμφώνησε να δώσει το όνομα Μακεδονία στα Σκόπια. Μάλιστα ο υπουργός εξωτερικών δήλωσε ότι σέβεται την Δημοκρατική διαδικασία του συλλαλητηρίου, αλλά αυτή η διαδικασία δεν είναι ικανή να επηρεάσει την κατάσταση.

Η Ελλάδα ξεπουλάει το πιο λαμπρό κομμάτι της ιστορίας της και οι Σκοπιανοί θα μετονομάσουν κάποια ονόματα. Ποιος έδωσε νομιμοποίηση στην κυβέρνηση να πουλήσει την ιστορία μας; Ο λαός που υποτίθεται ότι επιλέγει την κυβέρνηση (που θέλει) δήλωσε ότι δεν ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ το ΟΝΟΜΑ αλλά η κυβέρνηση κάνει ότι θέλει. Ο λαός δεν ελέγχει την μοίρα του και αυτό είναι φανερό.

Την ίδια ώρα οι Αλβανοί διεκδικούν και αυτοί κάποια κομμάτια από το ελληνικό έδαφος. Μήπως η κυβέρνηση ετοιμάζεται να δώσει και κάποια κομμάτια τιμημένης Ελληνικής Γης στους Αλβανούς; Είναι ξεκάθαρο ότι η κυβέρνησηι τρέχει να προλάβει να ξεπουλήσει ότι προλαβαίνει πριν «πέσει». Είναι φανερό ότι η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν έχει την εύνοια της Ελληνικής κοινωνίας!

Ως πότε η κυβέρνηση θα συνεχίσει να αγνοεί επιδεικτικά τον λαό της;

Του Γιώργου Φαρμάκη

ΠΗΓΗ