Κάτι που δεν έχουμε συνηθίσει να ακούμε από ισλαμιστή,

έρχεται να μας το πει μουσουλμάνος φεμινιστής! Θα πει κανείς, είναι δυνατόν να υπάρχει μουσουλμάνος φεμινιστής;

Κι όμως, από αυτά που θα ακούσετε στο παρακάτω βίντεο, θα μείνετε με ανοικτό το στόμα! Κι αυτό δεν θα το προκαλέσει η αγάπη του ομιλητή για τις γυναίκες, αλλά το συνονθύλευμα ιδεών και απόψεων, που ακούγοντάς τες κάποιος, μπορεί να συμπεράνει, ότι ο άνθρωπος αυτός, μάλλον τρελάθηκε και δεν ξέρει τι λέει.

Μέσα όμως από τις αντιφατικές απόψεις που εκθέτει ο άνθρωπος αυτός, μπορεί κάποιος να δει, εκτός από την πλύση εγκεφάλου που έχει υποστεί από τη Νέα Τάξη, τον τρόπο, με τον οποίο οι νεοταξίτικες απόψεις που εκφράζει, προωθούν ένα μοντέλο πιο διαλλακτικού ισλάμ, το οποίο θα είναι περισσότερο αποδεκτό από τις κοινωνίες δυτικού πολιτισμού, ώστε να επιτευχθεί η προσέγγιση των δυο αυτών τόσο διαφορετικών κόσμων, να μπορέσουν να συμβιώσουν και να αποδεχτούν το νέο μοντέλο της Πανθρησκείας.

Μια θρησκεία απαλλαγμένη από ενοχές και αρσενικά πρότυπα, στην οποία ο καθένας θα πιστεύει όπου θέλει. Σε έναν Θεό, που θα μπορούσε να είναι κι άντρας και γυναίκα και ουδέτερος ή ότι αρέσει στον καθένα. Έναν Χριστό που θα είναι ένας απλός πνευματικός άνθρωπος που έφτασε σε πολύ υψηλά επίπεδα αυτογνωσίας μέσα από το σεξ, το οποίο δεν πρέπει να σου προκαλεί ενοχές, αλλά σε απελευθερώνει, καθώς μέσα από την αμαρτία μπορείς να φτάσεις στην πνευματικότητα και να πετύχεις καθαρή καρδιά!

Δυστυχώς, όλες αυτές τις απόψεις και τις βλασφημίες θα πρεσβεύει η Πανθρησκεία που ετοιμάζονται να μας φέρουν τώρα, ώστε να μάθουμε να ζούμε όλοι αρμονικά και ειρηνικά, χωρίς εντάσεις μεταξύ μας. Θα ζούμε όλοι μέσα στην αμαρτία, επειδή αν δεν περάσουμε από την κόλαση δεν θα κερδίσουμε τον Παράδεισο!! Ποιόν Παράδεισο βέβαια δεν θα μας λένε και μέχρι να καταλάβουμε τι θέλουν να μας πουν θα το έχουμε χάσει το παιχνίδι.

Περισσότερα σχετικά με το νέο αυτό δόγμα, μπορείτε να διαβάσετε στον τόμο 27, της σειράς ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ, του Δ. Λιακόπουλου.

Παρακολουθείστε το απίστευτο αυτό βίντεο!!!