Μετά από όλα όσα ζούμε σε αυτή τη χώρα έρχονται και χειρότερα;

Όπως φαίνεται, οι νέες ταυτότητες, που θα είναι πλαστικές και θα φέρουν μικροτσίπ με τα βιομετρικά μας χαρακτηριστικά, έρχονται από τέλη του 2018 και πιλοτικά θα αντικαταστήσουν τις ήδη υπάρχουσες το 2019.

Δείτε σχετικό άρθρο του el.gr εδώ:

http://www.el.gr/n-w-o/microchips/171-microchips/113561-mesa-se-ola-ayta,-fernoyn-sthn-ellada-tis-nees-taytothtes-me-to-mikrotsip

Το επόμενο βήμα είναι η συγχώνευση της ταυτότητας με το ηλεκτρονικό πορτοφόλι, πράγμα που μπορεί να γίνει πάρα πολύ γρήγορα, από τη στιγμή που κάθε Έλληνας πολίτης θα έχει περασμένα όλα του τα προσωπικά δεδομένα σε κάθε τσιπάκι που θα φέρει με την ταυτότητα στην τσέπη του.

Ένα απλό capital control ήταν αρκετό να εκπαιδεύσει ακόμα και τους ηλικιωμένους να αρχίσουν να χρησιμοποιούν την ηλεκτρονική κάρτα αναλήψεων και πληρωμών. Μια απλή εντολή από την πολιτεία θα αρκεί, για να τρέξει ο κάθε πολίτης, όχι μόνο να αλλάξει την ταυτότητά του, αλλά να πληρώσει κι από πάνω για το κόστος της οικειοθελούς παράδοσης κάθε προσωπικής του πληροφορίας στο παγκόσμιο πλέον κράτος.

Σε αντίθεση με τους Έλληνες, που παραδίδονται χωρίς αντίσταση στις ορέξεις της Νέας Τάξης, οι Βρετανοί είπαν όχι, σε αυτή την ηλεκτρονική υποδούλωση και πέτυχαν! Ένας βουλευτής με τσαγανό και θέληση ήταν αρκετός, για να ξυπνήσει τον κόσμο και να εμποδίσει την προώθηση των σχεδίων των παγκοσμιοποιητών εναντίον της χώρας του.

Άραγε θα βρεθεί κι εδώ στην Ελλάδα, έστω και ένας, που να πει όχι σε αυτό το μέτρο καταναγκασμού, που θα μας παραδώσει ως δούλους στο παγκόσμιο σύστημα διακυβέρνησης κι ύστερα στον παγκόσμιο ηγέτη που θα έχει όλες τις πληροφορίες στα χέρια του και θα τις χρησιμοποιεί για την εξόντωσή μας;

Δείτε πόσο λογικές είναι οι ενστάσεις που έχει ο Βρετανός βουλευτής και πως κατάφερε να εμποδίσει αυτό το άδικο μέτρο, που επιφέρει ο,τιδήποτε άλλο, εκτός από τα οφέλη που υπόσχεται, με την προσφορά της νέας αυτής ταυτότητας.

Οι Βρετανοί ξεφορτώθηκαν την κάρτα του πολίτη. Εμείς;

Πρέπει να το αποτρέψουμε όσο είναι νωρίς. Να μην δεχθούμε κάτι που τίποτα καλύτερο δε θα φέρει στη ζωή μας, ενώ αντίθετα θα μας φέρει μπροστά στην επιλογή του λεγόμενου χαράγματος μια ώρα αρχύτερα.

 

Ας θυμηθούμε τι έγραφε για το θέμα αυτό το 2008 ο δήμαρχος Αθηναίων.

Δεν θα πιστέψετε, τι υποστήριζε ο Γ. Καμίνης, τότε συνήγορος του πολίτη και Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών σε άρθρο του με τον τίτλο:

” Ο κίνδυνος μιας «πανοπτικής δημόσιας διοίκησης»”

“….Η δημόσια διοίκηση είναι πλέον πανταχού παρούσα. Το κράτος εποπτεύει σχεδόν όλες τις κοινωνικές δραστηριότητες και γι΄ αυτό πρέπει να αντλεί διαρκώς πληροφορίες από τους ιδιώτες. Ο κίνδυνος μιας «πανοπτικής δημόσιας διοίκησης» αρχίζει να γίνεται αισθητός. Παράλληλα, οι δυνατότητες των ηλεκτρονικών υπολογιστών να αποθηκεύουν, να επεξεργάζονται, να ανταλλάσσουν και να συνδυάζουν πληροφορίες αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο, με συνέπεια κάθε πληροφορία που αφορά ένα πρόσωπο να μπορεί, κατάλληλα συνδυαζόμενη με άλλες, να συμβάλει στη δημιουργία του «ατομικού του προφίλ». Απειρες πληροφορίες για την προσωπικότητα και τη δράση ενός ανθρώπου, από τις πιο εμπιστευτικές μέχρι τις πιο δημόσιες, από τις πλέον ασήμαντες έως τις πιο σημαντικές, μπορούν να συνδυαστούν, προκειμένου να σχηματιστεί το «ψηφιακό μωσαϊκό του ανθρώπινου προσώπου». Δυσοίωνη προοπτική, την οποία ενισχύουν οι επιστημονικές και τεχνολογικές εξελίξεις σε άλλα τέσσερα κρίσιμα πεδία: στις επικοινωνίες, στα τεχνικά μέσα επιτήρησης και παρακολούθησης της ανθρώπινης δράσης (εντοπισμός, αποτύπωση και αναπαραγωγή εικόνας και ήχου), στη γενετική και στις βιομετρικές μεθόδους ταυτοποίησης των προσώπων (π.χ. γενετικό αποτύπωμα)”.

 * Αναδημοσίευση από το ΒΗΜΑ Ιδεών – Τεύχος 10 – Φεβρουάριος 2008

    Αφιέρωμα: «Ιδιωτικότητα – Τα όρια μεταξύ ελευθερίας και ασφάλειας, δημόσιου και ιδιωτικού»

Ολόκληρο το τότε άρθρο του εδώ.

Άραγε τι υποστηρίζει σήμερα;

Η κατάσταση στην Ελλάδα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο!!!

Μια διακυβέρνηση ηττοπάθειας σε όλα τα εθνικά θέματα.

Μια κυβέρνηση που αφήνει έρμαιο το στρατό και τους στρατιώτες της, στις ορέξεις κάθε ψυχανώμαλα επιθετικού γειτονικού κράτους.

Ένα μπαράζ εξοντωτικών οικονομικών μέτρων, με φόρους και πλειστηριασμούς, που ωθούν τους πολίτες σε απόγνωση ή σε φυγή από τη χώρα.

Μια ασυλία μόνο για δήθεν μετανάστες και πεμπτοφαλαγγίτες αγωνιστές του παγκοσμιοποιητή Σόρος.

Μια παιδεία προώθησης ανωμαλίας και χαρούμενης Παρασκευής για κοιμώμενα παιδιά και

μια Ελλάδα σε καταστολή με ηθικό ταπεινωμένο, στριμωγμένη με την πλάτη στον τοίχο!

Αυτή είναι η κατάσταση στη χώρα σήμερα κι αυτά βιώνουν οι Έλληνες κάθε μέρα, ενώ στο παρασκήνιο, πίσω από το κάλυμμα των σκανδάλων και των δήθεν ανασχηματισμών, περνάνε τα ανθελληνικότερα και πιο ανθρωποκτόνα μέτρα που βίωσε ποτέ χώρα στον πλανήτη αυτό.

Για πόσο πρέπει να τα ανεχόμαστε όλα αυτά, χωρίς να αντιδρούμε;

 

ΠΗΓΗ