Οι Τούρκοι «χτυπάνε» σε όλα τα μέτωπα με μία κυβέρνηση που, αντί να αντιδράσει, αξιοποιεί την ένταση και περνά, χωρίς αντιδράσεις, τις αριστερές πολιτικές λιτότητας στην οικονομία, αρπάζοντας τα πάντα.

Το διεθνές κρατικό ενημερωτικό δίκτυο της Τουρκίας «TRT World» διεθνοποιεί τις αξιώσεις της Τουρκίας πάνω στην ελεύθερη Θράκη, μέσω αγγλόφωνου ρεπορτάζ που μεταδίδεται σε όλον τον πλανήτη, δίνοντας παγκόσμιο πάτημα, προκειμένου να υπάρξει αρπαγή ελληνικών εδαφών με τις «ευλογίες» της διεθνούς κοινής γνώμης.

Σε αυτό τουρκόφρονες μουσουλμάνοι στην Ελλάδα υποστηρίζουν πως τα δικαιώματά τους ως μειονότητα καταπατώνται, κατηγορώντας το ελληνικό Κράτος γι’ αυτό.

Τονίζουν πως οι εκλεγμένοι θρησκευτικοί τους ηγέτες δεν αναγνωρίζονται πλέον από την κυβέρνηση, δηλαδή οι ψευτομουφτήδες, ενώ η αλήθεια είναι πως το Κράτος είναι εκείνο που διορίζει μουφτήδες για την μουσουλμανική μειονότητα γενικά.

Οι Τούρκοι θέλουν να βαφτίσουν ολόκληρη την μειονότητα μουσουλμάνων της Θράκης ως τουρκική, παρά το γεγονός πως εκείνη δεν αποτελείται μόνο από τουρκόφρωνες, αλλά από τους ελληνογενείς Πομάκους, τους Ρομά και τους «μαύρους Έλληνες».

Όπως προπαγανδιστικά αναφέρει το trtworld.com, η εκλογή των θρησκευτικών ηγετών της κοινότητας, είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα των μουσουλμάνων που ζουν στην Ελλάδα.

Στην συνέχεια, το δημοσίευμα παρουσιάζει ένα ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Caitlin McGee, η οποία μεταδίδει από την Ξάνθη. Εκεί όπου, όπως λέει το δημοσίευμα: «Οι θρησκευτικοί ηγέτες που έχουν εκλεγεί από την κοινότητα, δεν αναγνωρίζονται πλέον από την κυβέρνηση»!!!

Ο ψευδομουφτής στην Ξάνθη, Ahmet Mete αναφέρει σε… μελοδραματικούς τόνους:

«Δεν μπορούμε να εκπαιδεύσουμε τα παιδιά μας όπως θα θέλαμε. Αντιμετωπίζουμε προβλήματα με νηπιαγωγεία, αλλά και με καθηγητές δημοτικού. Μας συμπεριφέρονται σαν πολίτες δεύτερης κατηγορίας».

Στην συνέχεια μιλά και ο Ibrahim Serif, ο… εκλεγμένος θρησκευτικός ψευδοηγέτης στην Κομοτηνή, ανάβοντας «φωτιές»:

 «Εμείς, ως τούρκοι μουσουλμάνοι της δυτικής Θράκης, είμαστε μια μειονότητα που δεν υπάρχει. Μια μειονότητα στην οποία δόθηκαν συγκεκριμένα δικαιώματα από την Συνθήκη της Λωζάνης, τα οποία όμως δεν μας αναγνωρίζονται», την ώρα που η Συνθήκη της Λωζάνης μιλά ΡΗΤΑ για μουσουλμανική μειονότητα και όχι τουρκική!

Δείτε:

Το θέμα είναι τεράστιας σημασίας και κανείς από το Κράτος δεν μπαίνει στον κόπο να απαντήσει στις αλλεπάλληλες προκλήσεις των Τούρκων.

Τι θέλουν να πετύχουν οι Τούρκοι με τα αγγλόφωνα προπαγανδιστικά ρεπορτάζ τους;

Να παρουσιάσουν την Ελλάδα ως χώρα που καταπατά τα δικαιώματα των μειονοτήτων, καθώς η παγκόσμια κοινή γνώμη, χάρη στην προπαγάνδα της παγκοσμιοποίησης, είναι ευαισθητοποιημένη σε τέτοια θέματα, χωρίς όμως να εξετάζει ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο!

Κατά αυτόν τον τρόπο, οι τουρκικές αξιώσεις εναντίον των Ελλήνων σε Θράκη και Αιγαίο, όπου οι Τούρκοι «αλωνίζουν», με πραγματικά «πυρά» ακόμα και μέσα στο Πάσχα, θα τραβήξουν διεθνή συμπάθεια απέναντι σε ένα Κράτος που δήθεν «καταπατά δικαιώματα».

Ακολουθούν Σκοπιανοί και Αλβανοί

Ήδη, μέσω ενός άλλου τουρκικού Πρακτορείου, του Anadolou, οι Σκοπιανοί κατηγορούν τους Έλληνες για «γενοκτονία Μακεδόνων», δηλαδή Σκοπιανών, ενώ ο πρωθυπουργός των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ, με την στήριξη της Τουρκίας, κάνει λόγο για «Μακεδόνες εκτός Μακεδονίας», φέρνοντας σιγά-σιγά στο προσκήνιο την ύπαρξη «μειονότητας» Σλάβοσκοπιανών στην Ελλάδα, για την οποία ήδη εγκάθετοι εντός και εκτός συνόρων, κάνουν λόγο πως «παραβιάζονται τα δικαιώματά τους».

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι Αλβανοί για τους τσάμηδες, τους συνεργάτες των Ναζί που έσφαζαν Έλληνες.

Όλα αυτά μένουν αναπάντητα, καθώς την κυβέρνηση ενδιαφέρει ΜΟΝΟ πως θα αρπάξει τα σπίτια και τις οικονομίες των Ελλήνων, με τίμημα τον διαμελισμό και την κατασπάραξη της πατρίδας μας.

 

Του Κίμωνα Χαραλάμπους

 

 

ΠΗΓΗ