Η Νέα Τάξη είναι γνωστό ότι δεν συμπαθεί κανένα έθνος αλλά ειδικά το έθνος των Ελλήνων, το απεχθάνεται.

Ο εκρηκτικός συνδυασμός του Ελληνικού πνεύματος με αυτό της Ελληνορθοδοξίας, δεν αρέσει στα τσιράκια της Νέας Τάξης. Εμείς οι Έλληνες βρισκόμαστε στο στόχαστρο όλων εκείνων που δεν επιθυμούν την διάδοση του φωτός αλλά την διάδοση του σκότους!

Στα πλαίσια αυτά λοιπόν, η γνωστότερη μηχανή αναζήτησης στον πλανήτη, αποφάσισε να βγάλει τον σταυρό από την σημαία μας.

Δείτε:

Το γεγονός αυτό είναι απαράδεκτο και κατακριτέο από όλους και όλες μας. Δεν είναι δυνατόν κάποιοι να παίζουν με το εθνικό αίσθημα εκατομμυρίων ανθρώπων.

Τι μας δείχνει η αφαίρεση του Σταυρού

Δεν αφαίρεσαν ούτε τυχαία, ούτε καταλάθος τον Σταυρό. Τους ενοχλεί ιδιαίτερα ο συνδυασμός του ελεύθερου Ελληνικού πνεύματος με την πίστη στον Χριστό.

Βλέπουμε λοιπόν ότι υπάρχει μια διαρκής προσπάθεια αλλοίωσης της πίστης μας και των ιδανικών μας.

Η νέα εποχή στην οποία ζούμε, δεν ανέχεται αυτά που ξέραμε μέχρι σήμερα. Οι δεσμοί που έχουμε με το παρελθόν πρέπει να εξαφανιστούν ώστε να μας κάνουν να ξεχάσουμε τους αγώνες που δώσανε οι προγόνοι μας για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

Ο Κίσινγκερ είχε πει ότι τους Έλληνες η Νέα Τάξη πρέπει να τους χτυπήσει στην ιστορία τους, στην θρησκεία τους αλλά και στην γλώσσα τους.

Βλέπουμε λοιπόν ότι σε πολλές περιπτώσεις αυτό το σχέδιο, πετυχαίνει αλλά ο Έλληνας κρύβει μέσα του πολύ μεγάλη ψυχική δύναμη και αντιστέκεται.

Μπορεί να μας εξαθλίωσαν και να μας έκαναν φοβισμένους αλλά η ιστορία μας έχει δείξει ότι την κατάλληλη στιγμή, ΞΥΠΝΑΜΕ και φέρνουμε τα πάνω-κάτω.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!

 

ΠΗΓΗ