Τον κώδωνα του κινδύνου κρούουν καθηγητές στην Αυστρία, οι οποίοι καθημερινά είναι αντιμέτωποι

με το οξύτατο πρόβλημα που δημιουργήθηκε στα σχολεία, από την ενσωμάτωση των παιδιών των μεταναστών, ιδιαίτερα των μουσουλμάνων. Η κατάσταση, όπως θα διαπιστώσετε, αφού δείτε το σχετικό βίντεο, είναι όχι απλά τραγική, αλλά τέτοια, που καθιστά την επιβίωση του συστήματος της παιδείας, που είχαν μέχρι τώρα οι χριστιανοί μαθητές, αμφίβολη.

Μάλιστα το σύστημα επιβάλλει, να γίνονται κάποια μαθήματα με δασκάλους μουσουλμάνους και οι δάσκαλοι αυτοί επιβάλλουν τα πιστεύω τους ακόμα και σε μαθητές, που μπορεί να κατάγονται από μουσουλμανικές χώρες ή να έχουν μουσουλμανικό θρήσκευμα, αλλά να θέλουν να υιοθετήσουν έναν δυτικό τρόπο ζωής. Ακόμα και αυτοί οι μαθητές εξαναγκάζονται να ακολουθούν τη σαρία και να τηρούν όλες τις επιταγές του κορανίου.

Αν αυτό δεν αποτελεί στοιχείο, που θα έπρεπε να κάνει την κάθε πολιτεία να λάβει άμεσα μέτρα για να προστατεύσει τους πολίτες της, τότε τι πρέπει να γίνει; Επανάσταση με χατζάρες και ιαχές “Αλλάχ ακμπάρ”, ώστε να καταλάβουν κάποιοι τον κίνδυνο; Τότε θα είναι πολύ αργά.

Το βίντεο αυτό αποτελεί προειδοποίηση και για όλους εμάς εδώ στην Ελλάδα, που μας παρουσιάζουν το θέμα της ενσωμάτωσης των μουσουλμάνων μαθητών, ως κάτι ανώδυνο κι εύκολο και μάλιστα φέρνουν ως παράδειγμα, τους Αλβανούς μαθητές, οι οποίοι ενσωματώθηκαν στην Ελληνική κοινωνία χωρίς κανένα πρόβλημα στα σχολεία. Δηλαδή συγκρίνουν τα εντελώς ανόμοια.

Οι Αλβανοί μαθητές εντάσσονταν σε ένα οργανωμένο εκπαιδευτικό σύστημα, με σταθερές δομές, μέσα σε διάρκεια πολλών ετών κι όχι μαζικά, όπως θέλουν να μας επιβάλλουν τώρα τους μουσουλμάνους μαθητές μέσα στις τάξεις κι αφού οι γονείς τους είχαν ενσωματωθεί στην Ελληνική κοινωνία ως εργαζόμενοι, υιοθετώντας τον τρόπο της ζωής της χώρας που τους φιλοξενεί. Στην περίπτωση που αντιμετωπίζουμε τώρα, οι περισσότεροι από τους μετανάστες δεν θέλουν καν να μείνουν εδώ και θεωρούν τη χώρα μας φυλακή, που δεν τους επιτρέπει να πάνε εκεί που επιθυμούν. Τι μας λένε λοιπόν;

Σίγουρα με τα αποτελέσματα που έχουμε δει αυτά τα χρόνια από τις καταστροφικές πολιτικές που ακολουθεί η κυβέρνηση πάνω στο μεταναστευτικό,, κάθε άλλο, παρά μπορούμε να εμπιστευθούμε τις πρόχειρες λύσεις που θα γεμίσουν τα σχολεία με παιδιά, που ούτε μιλούν την Ελληνική γλώσσα, ούτε έχουν περάσει από υγειονομικές εξετάσεις, ούτε οι γονείς τους μπορούν να συνεργαστούν με τους εκπαιδευτικούς, πάνω σε οποιοδήποτε θέμα αφορά την εκπαίδευσή τους.

 Οι πολιτικές αυτές, όπως θα παρακολουθήσετε, έχουν πολύ ισχυρή υποστήριξη από πολιτικούς, που δεν έχουν καθόλου αναστολές προκειμένου να αναρριχηθούν σε θέσεις εξουσίας, ακόμα κι αν καταστρέφουν το μέλλον των παιδιών της πατρίδας τους με αποτέλεσμα να μην αφήνουν τους καθηγητές να μιλήσουν και να τους απειλούν! Οι καθηγητές φοβούνται ότι θα χάσουν τη δουλειά τους κι όλο αυτό το σύστημα της δήθεν αξιολόγησης για το καλό δήθεν των μαθητών, χρησιμοποιείται τελικά όχι για το καλό των παιδιών, αλλά ως μέσο εκβιασμό κι εκφοβισμού των καθηγητών. Μιλάμε για φοβερά πράγματα τα οποία έρχονται και σε εμάς εδώ στην Ελλάδα.

Η παρουσία δε των μουσουλμάνων καθηγητών, με το πρόσχημα της θρησκείας ή με το πρόσχημα ότι δεν μιλούν τη γλώσσα οι μαθητές, θα δείτε ότι είναι καταστροφικό. Γιατί με τον τρόπο αυτό εκτός από το ότι δεν μαθαίνουν ποτέ καλά τη γλώσσα της χώρας που βρίσκονται κι έχουν πάντα ελλείψεις, το χειρότερο είναι πως δημιουργείται μέσα στο σχολείο ένας διχασμός. Ένα χάσμα χριστιανών και μουσουλμάνων με των πυρήνα των δεύτερων να γίνεται τόσο δυνατός και σκληρά αμυνόμενος απέναντι σε οποιαδήποτε ενσωμάτωση και αλλαγή, ώστε να απειλεί την ασφάλεια μαθητών και καθηγητών. Δημιουργείται έτσι και μια ωρολογιακή βόμβα στα θεμέλια της κοινωνίας και του τρόπου ζωής των Ευρωπαίων πολιτών, που πολύ γρήγορα θα εκραγεί και τα αποτελέσματα θα είναι ολέθρια και για εμάς και για τα παιδιά μας.

Πολύ μεγάλη προσοχή λοιπόν, πρέπει να δείξουμε εμείς οι Έλληνες που έχουμε ιδιαίτερο πρόβλημα με τους μετανάστες και λόγω της θέσης της χώρας μας, αλλά και λόγω του ότι αντιμετωπίζουμε μια εθνική απειλή, εφόσον οι Τούρκοι μας απειλούν με αφανισμό, χρησιμοποιώντας τη μετανάστευση ως όπλο ενάντια στην ίδια μας την ύπαρξη. Ήδη είναι σε όλους γνωστό ότι δεν πάμε καθόλου καλά στη Θράκη, όπου η κυβέρνηση ακολουθεί μια αντεθνική πολιτική, που αν συνεχιστεί θα οδηγήσει σε πολύ άσχημα αποτελέσματα τη χώρα μας.

Δείτε το σημαντικό αυτό βίντεο: