Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Νέος Ευαγγελισμός στο Minsk Mazowiecki, Πολωνία (Βίντεο) Καπουτσίνες Αδελφές της Ιερής Καρδιάς.

Οι αδελφές Καπουτσίνων της Ιερής Καρδιάς του Ιησού στην πολωνική πόλη του Μινσκ Μαζοβιέκι έχουν παραγάγει ένα βίντεο που κυκλοφόρησε παντού στο Youtube, στο οποίο επιδεικνύουν τις μαχητικές τους δεξιότητες. Μια ομάδα από καλόγριες ενδεδυμένες με τις καλογερικές στολές τους, φορούν τα γάντια του μποξ σε μια προσπάθεια να μαζέψουν λεφτά για ένα ερειπωμένο ορφανοτροφείο.

Και τώρα αγία κοινωνία που την πίνετε μόνοι σας από το δισκοπότηρα. Έτσι κατέληξαν οι καθολικοί.

Αόρατος πόλεμος. Ένας μοναχός από το Άγιον Όρος.

Αποκ. 13,2     Και το θηρίον, το οποίον είδα ήτο όμοιον με πάνθηρα και τα πόδια του σαν της αρκούδας και το στόμα του σαν στόμα λέοντος. (Δια των θηρίων αυτών, που εκφράζουν την αιμοβορίαν, την λαιμαργίαν, την θηριωδίαν και αλαζονείαν συμβολίζεται η απανθρωπία, η απληστία και η αλαζονεία των διεφθαρμένων κοσμικών αυτοκρατοριών και ειδικώτερα της Ρωμης). Και ο δράκων έδωκε εις αυτό το θηρίον, που συμβόλιζε τον θηριώδη αντίχριστον, την δύναμιν του και τον θρόνον του και την μεγάλην εξουσίαν του (εφ’ εσον άλλωστε θα το εχρησιμοποιούσε ως όργανον του εναντίον της Εκκλησίας).

https://youtu.be/-dnk-vC2Djk

Ο Τραμπ, ο Ομπάμα, ο Πούτιν, ο Χι Τζίνπινγκ, η Τερέζα Μάι, η Άνγκελα Μέρκελ, ο Ερντογάν, ο Εμμανουήλ Μακρόν, ο Ιουστίν Τρουντό, η Βασίλισσα, ο Πάπας και οι άλλες μαριονέτες οδηγούν για να φέρουν στον κόσμο τον Αντίχριστο τους. Μην εμπιστευτείτε τον άνθρωπο. Βάλτε την πίστη σας στον Ιησού. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι στη μασωνική Λέσχη μαζί με τα 33 «αγόρια».

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

ΠΗΓΗ