Στρατιώτες της «Ειρηνευτικής» Δύναμης του ΟΗΕ to 2012 …παραπλάνησαν Σύριους Συνοριοφύλακες και τους έστειλαν σκόπιμα σε ενέδρα ανταρτών-λαθρεμπόρων οι οποίοι τους γάζωσαν με εκατοντάδες σφαίρες και τους σκότωσαν.

Οι στρατιώτες του ΟΗΕ γνώριζαν την ύπαρξη της ενέδρας από ώρα, αλλά όταν ρωτήθηκαν από τους Σύριους συνοριοφύλακες …τους είπαν ψέματα ότι ο δρόμος είναι «καθαρός» και τους οδήγησαν σε βέβαιο θάνατο.

Το video δόθηκε μόλις τώρα στη δημοσιότητα σε εφημερίδα της Αυστρίας.

Ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας αναφέρει χαρακτηριστικά στο παρακάτω βίντεο:

«Την περασμένη Τετάρτη λάβαμε έναν καφέ φάκελο από έναν άγνωστο πληροφοριοδότη, στον οποίο περιέχονταν αρχεία βίντεο, φωτογραφίες και ένα έγγραφο που περιγράφουν ένα πολύ τρομακτικό περιστατικό που συνέβη στα ύψη του Γκολάν το 2012, υπό τη διεύθυνση αυστριακών κυανόκρανων του ΟΗΕ. Και συγκεκριμένα βλέπουμε σε αυτές τις φωτογραφίες και τα βίντεο ότι οι Αυστριακοί βιντεοσκοπούν σύριους λαθρέμπορους που στα συνοριακά όροι μεταξύ του Ισραήλ και της Συρίας ετοιμάζουν ενέδρα. Μία ώρα αργότερα βιντεοσκοπούν οι Αυστριακοί ένα λευκό Toyota το οποίο πορεύεται προς την ενέδρα. Για να φτάσει όμως εκεί θα πρέπει αυτό το λευκό Toyota να περάσει από την Αυστριακή σκοπιά.
Πάνω στο λευκό 
Toyota 
κάθονται Σύριοι μυστικοί αστυνομικοί που γνωρίζουν τους Αυστριακούς. Κατεβαίνουν στη σκοπιά, συνομιλούν με τους Αυστριακούς και οι Αυστριακοί τους κάνουν νεύμα να περάσουν από τη σκοπιά. Ακούμε στα βίντεο ότι οι στρατιώτες περιμένουν ότι σύντομα θα υπάρξει εμπλοκή και ότι αυτοί οι Σύριοι αστυνομικοί θα δολοφονηθούν κάτι που και θα συμβεί αμέσως μετά».

ΠΗΓΗ