Επειδή αρνούμαι να συμμετάσχω στη πόλωση των ημερών, επέλεξα να μην σας βάλω φωτό από gay γονείς με παιδιά (όπως κάνουν όλοι), αλλά σκέτα ένα … παιδί!
Αυτό το παιδί μεγαλώνοντας με gay γονείς χάνει το δικαίωμα στη φυσιολογική ζωή.
Φίλες & φίλοι τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά από ότι φαίνονται. Επειδή ασχολούμαι δημοσιογραφικά με το θέμα, αρκετά χρόνια και με πλειάδα δημοσιευμένων ρεπορτάζ, έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι τα σοβαρά gay ζευγάρια ουδόλως επιθυμούν να γίνουν γονείς. Αν το ήθελαν, δεν θα επέλεγαν να είναι gay!! Οι απειροελάχιστοι που το επιθυμούν, αυτοί είναι οι πραγματικά “διαφορετικοί”!!!


Από την άλλη πλευρά, είναι ξεκάθαρο ότι ΚΑΝΕΝΑΣ (!) εξ αυτών των μπάσταρδων βουλευτών που ψήφισαν χθες υπέρ της τεκνοθεσίας από gay, λειτούργησε χθες υπό το πρίσμα της προστασίας του δικαιώματος των gay.
Ο λόγος που έγινε αυτό εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο του άριστα ενορχηστρωμένου στρατηγικού σχεδίου, που στόχο έχει τον διχασμό των Ελλήνων, ώστε η άλωση της χώρας μας από τους εχθρούς μας να γίνει ευκολότερη και βατή υπόθεση. Με τη κοινωνία μας διαιρεμένη είμαστε… «πέσε πίτα να σε φάω»!


Μέχρι πρότινος και πριν μπουν στη ζωή μας, το σύμφωνο συμβίωσης, οι gay Μ.Κ.Ο. και τέλος η υιοθεσία παιδιών από gay, εμείς οι Έλληνες δεν εκφράζαμε κανένα απολύτως μαζικό ρατσιστικό συναίσθημα εις βάρος της διαφορετικότητας των gay.
Οι gay απολάμβαναν – τουλάχιστον στην Ελλάδα – την δική τους «κανονικότητα» ανενόχλητοι.
Σήμερα το διαδίκτυο βρίθει από ρατσιστικά σχόλια εις βάρος των. Θεωρώ ότι η ομοφυλοφιλική κοινότητα έχασε πλέον τα δικαιώματά της από το σύνολο της κοινωνίας μας και πήγε ίσως και 200 χρόνια πίσω!!
Λυπάμαι πραγματικά τους αρκετά σοβαρούς gay φίλους που ήδη έχω … και που ουδένας εξ αυτών θέλει παιδιά (!).
Φίλοι μου gay, έχετε πολύ δρόμο και κούραση μπροστά σας για να επανακτήσετε αυτά που οι τελευταίες δύο κυβερνήσεις (Ν.Δ. & Σύριζα) σας στέρησαν με αυτό το τραγέλαφο της κοινωνικής κατρακύλας.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ