Η νέα Πρόεδρος του ΣτΕ διορίστηκε στο Συμβούλιο από το 1980! Όπως και ο προηγούμενος, ο Σακελλαρίου …βρίσκονται σταθερά στο ΣτΕ …πριν ακόμα κι από την εκλογή του Ανδρέα Παπανδρέου! Περιέργως αρνούνται να βγουν και στη σύνταξη, ενώ ήδη έχουν κλείσει πάνω από 38 και 41 ολόκληρα χρόνια υπηρεσίας αντίστοιχα! Κάτι πολύ άρρωστο συμβαίνει στον χώρο.

Πρέπει να είναι πολύ εθιστικό το μέλι εκεί στο ΣτΕ …για τους «αθάνατους» ώστε να μην κουράζονται μετά από τόσα χρόνια …«σκληρής» δουλειάς.

Ενώ τους εισαγγελείς τους μεταθέτουν συχνά για να μην δημιουργηθεί διαπλοκή …τους «σοφούς» του ΣτΕ τους κρατούν εκεί δια βίου …και δεν τους κουνάει τίποτα …κάτι που είναι πολύ περίεργο.

Στο ΣτΕ προφανώς απαιτείται ΜΟΝΙΜΗ διαπλοκή με τα μόνο σταθερά κι ακλόνητα πραγματικά κέντρα εξουσίας …που είναι οι ξένοι τοκογλύφοι-δανειστές και των οποίων τα συμφέροντα υπηρέτησαν σταθερά …παραβιάζοντας βασικές αρχές του Συντάγματος.

Οδήγησαν στην καταστροφή τους μισούς Έλληνες με τις άθλιες γνωμοδοτήσεις τους. Παραβίασαν βασικές αρχές του Συντάγματος για να θησαυρίσουν ΝΟΜΙΜΑ οι ξένοι τοκογλύφοι και να οδηγηθούν στη φτώχεια οι Έλληνες.

Οι μισοί Έλληνες δεν μπορούν ήδη να πληρώσουν τους παράνομους φόρους που το ΣτΕ βάφτισε νόμιμους και τώρα απειλούνται να μείνουν και άστεγοι.

Όλα αυτά τα κατά συρροή εγκλήματα κατά των πολιτών …κατέστησαν εφικτά εξαιτίας αυτών που εργάζονται στο ΣτΕ και που είναι πασιφανές ότι λαμβάνουν εντολές από ξένα κέντρα εξουσίας.

Ζωή να ‘χουν να εξοντώσουν και τους υπόλοιπους Έλληνες…

http://www.tanea.gr/news/greece/article/5562348/h-mairh-eirhnh-sarp-nea-proedros-toy-ste/
Πηγή: tanea.gr
http://www.iefimerida.gr/news/416817/poios-einai-o-nikos-sakellarioy-poy-paraitithike-apo-proedros-toy-ste
Πηγή: iefimerida.gr

ΠΗΓΗ