Σε μία Ευρώπη που γερνά και αργοπεθαίνει, δημογραφικά, δυστυχώς κάποιοι δείχνουν να κλείνουν μάτια και αυτιά στο πρόβλημα.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του exit polls για το Δημοψήφισμα που έγινε στην Ιρλανδία το 68% του λαού ψήφισε θετικά στο καταργηθεί η τροπολογία που θεωρεί παράνομες τις αμβλώσεις στην χώρα.

Οι δημοσιογράφοι που υπηρετούν το Σύστημα θεωρούν την νομοθεσία περιοριστική και μιλούν για ιστορική στιγμή. Από την μία όλοι οι λαοί διαφόρων φυλών που έχουν εισβάλει στην Ευρώπη γεννούν άνω των δύο ή τριών παιδιών οι εφησυχασμένοι Ευρωπαίοι επικαλούνται το «δικαίωμα» επιλογής στην μητρότητα, λες και δεν το έχουν με τα μέτρα αντισύλληψης της εποχής μας.
Αυτοί που θέλουν μία Ευρώπη διαφορετική, όχι ευρωπαϊκή έχουν καταφέρει με την προπαγάνδα τους να πείσουν τους γηγενείς Ευρωπαίους ότι η απόκτηση παιδιών ή έστω περισσότερων του ενός είναι τροχοπέδη για την καριέρα τους και εμπόδιο για την ζωή τους.
Σε αυτό συντελούν και οι μειώσεις των όποιων επιδομάτων χορηγούνταν, ενώ αντιθέτως αυξάνονται στους «πρόσφυγες». Κάποιοι θέλουν την Ευρώπη χωρίς όμως τους Ευρωπαίους.

ΠΗΓΗ