Ευθύς  και απλός  ο Αλέκος Χρυσανθακόπουλος, Εμφανίστηκε με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. Απαντά στις ερωτήσεις μας με αφοπλιστική ειλικρίνεια και αναπτύσσει το όραμα του για το Δήμο Πάτρας.

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Ερώτηση: Γιατί ξεκινήσατε τόσο νωρίς τις περιοδείες  και τον προεκλογικό αγώνα;

-Επειδή η σχέση μου με τους συμπολίτες είναι ισότιμη και θέλω άπαντες να με γνωρίσουν από κοντά,  ιδίως η νεολαία. Επίσης παρουσιάζω θέσεις και προτάσεις προς συζήτηση! Θέλω να απαγκιστρωθεί η κοινωνία από τις παλιές πελατειακές νοοτροπίες και αυτό σημαίνει άμεσο διάλογο και αντίλογο! Είμαστε ανοικτή, σε όλες και όλους, δημοτική κίνηση βάσης. Είμαι σε άμεση επαφή με τους Δημότες της Πάτρας και γνωρίζω καλά όλα τα προβλήματα κάθε γωνιάς  της πόλης. Είμαστε ως Πάτρα, στις τελευταίες θέσεις της χώρας από πλευράς επισκεψιμότητας,  ζούμε μια στάσιμη παρακμιακή περίοδο.
Είναι επιβεβλημένος μονόδρομος η αλλαγή τοπικής ηγεσίας, αλλιώς θα πιάσουμε πάτο. Τα δημοτικά σχέδια μας είναι σαφή και κατανοητά, δεν απαιτούν χρήματα, αλλά βούληση διαρθρωτικών αλλαγών.  Είμαστε αποφασισμένοι  να τα κάνουμε πραγματικότητα.

Ολόκληρη η συνέντευξη στη σημερινή “Γνώμη”

ΠΗΓΗ