Αποτρέψτε τη μούχλα και την άσχημη μυρωδιά
Το διάστημα για να καταναλώσετε το βούτυρο δεν πρέπει να ξεπερνάει τους 1-2 μήνες από το άνοιγμα της συσκευασίας.
Φυλάσσεται στο ψυγείο καλά κλεισμένο στη συσκευασία του ή σε αλουμινόχαρτο και δεν πρέπει να μένει πολλή ώρα σε θερμοκρασία δωματίου.
Αλλοιώσεις: Αλλάζει χρώμα, εμφανίζει μούχλα και αρχίζει να μυρίζει.
Tip: Το βούτυρο παίρνει τη μυρωδιά από άλλα τρόφιμα, γι’ αυτό φροντίστε να είναι καλά κλεισμένο.
Πηγή: neadiatrofis.gr