Όσο και να ταιριάζεις με κάποιον και ακόμη κι αν η σχέση σου στο σύνολό της είναι πολύ καλή, αν το σεξ δεν είναι αρκετά καλό, πάντα θα νιώθεις ότι κάτι λείπει. Ακόμη κι αν θεωρείς ότι η ερωτική σας ζωή είναι ικανοποιητική, πάντοτε υπάρχει περιθώριο για κάτι που ίσως και οι δύο να απολαμβάνατε περισσότερο. Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που μπορείς να δοκιμάσεις, ώστε να ανανεωθείτε ερωτικά και να καλυτερέψετε τη  σχέση σας.

Κάνε κάτι διαφορετικό. Πολλές φορές όταν κάτι είναι επιτυχημένο οι γυναίκες επαναπαύονται σε αυτό για την «σίγουρη» επιτυχία. Το ότι κάτι σε ευχαριστεί δεν σημαίνει ότι πρέπει να αρκεστείς σε αυτό. Φυσικά η αλλαγή δεν σημαίνει ότι πρέπει να αναπαράγεις όλες τις σκηνές από τις «50 αποχρώσεις του γκρι», αλλά ότι είναι ωραίο να είσαι πρόθυμη να δοκιμάσεις κάτι καινούργιο. Μόνο και μόνο η ιδέα ότι είσαι διατεθειμένη για μία αλλαγή είναι ικανή να εξιτάρει τον σύντροφό σου.

Φέρτε φαγητό στο κρεβάτι. Τίποτα δεν μπορεί να συναγωνιστεί την σαντιγί και την σοκολάτα. Άλλωστε εκατοντάδες ταινίες έχουν αφιερώσει ερωτικές σκηνές σε αυτού του είδους τις πρακτικές και όχι άδικα.

Υποδυθείτε ρόλους. Για τους περισσότερο τολμηρούς υπάρχει πάντα η εναλλακτική της στολής. Βρείτε τι είναι αυτό που μπορεί να κινήσει το ενδιαφέρον και των δύο και κάντε το πραγματικότητα. Είναι μία αρκετά εύκολη εναλλακτική, την οποία πολλοί φοβούνται να δοκιμάσουν, αλλά αν βγείτε εκτός της ζώνης άνεσής σας, σίγουρα θα σας ανταμείψει.

Ερωτικές προκλήσεις που μπορείς να φέρεις στο κρεβάτι σας

Δήλωσε τις φαντασιώσεις σου. Το βασικότερο στις σεξουαλικές σχέσεις ενός ζευγαριού είναι να υπάρχει άνεση ανάμεσα στους συντρόφους, σε αυτό το κομμάτι θα πρέπει να ξεχάσετε τις ντροπές σας και να είστε ανοιχτοί. Ακόμη κι αν δείτε ότι ο/ η σύντροφός σας δεν είναι ανοιχτός στις φαντασιώσεις σας, ακόμη και η συζήτηση μπορεί να ανανεώσει την ερωτική σας ζωή.

Αφιέρωσε μία μέρα στον/ στην σύντροφό σου. Αφού συζητήσετε για τις φαντασιώσεις σας, αφιερώστε ένα ξεχωριστό βράδυ που θα μπορεί ο καθένας να εφαρμόσει τις επιθυμίες του χωρίς αναστολές. Περάστε την νύχτα προσπαθώντας να ικανοποιήσετε ο ένας τον άλλο ανιδιοτελώς.

______________________

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επτά μυστικά για «μη βαρετή” ερωτική ζωή

______________________

Βάλτε στο κρεβάτι σας παιχνίδια, στοιχήματα και προκλήσεις. Δοκιμάστε στριπ πόκερ, διάφορα παιχνίδια ποτού, θάρρος ή αλήθεια, γενικά οτιδήποτε μπορεί να σας βάζει σε ένα πλαίσιο πρόκλησης. Τα περισσότερα ζευγάρια διασκεδάζουν τη διαδικασία της διεκδίκησης ενός «επάθλου».

Δοκιμάστε το σεξ σε δημόσιο χώρο. Είναι μία από τις πιο συναρπαστικές και διασκεδαστικές εμπειρίες για το ζευγάρι, αρκεί φυσικά να είστε βέβαιοι ότι δεν θα σας δει κανείς. Η ιδέα του κινδύνου και του ρίσκου διεγείρει το μυαλό και θα πάει τη σεξουαλική σας ζωή σε άλλο επίπεδο.

Συντάκτης: Μαρία Βαγδούτη

Influence: 9575

 

ΠΗΓΗ