Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Με λίγα λόγια η Brigitte Gabriel ξεσκεπάζει το σάπιο και μασονικό σύστημα της Αμερικής αλλά και στην Ευρώπηs. Λέει ότι τα εκατομμύρια δολάρια που σπαταλούν για να φέρουν εγκληματίες στις χώρες μας για συγκεκριμένους σκοπούς.

Οι όποιοι φυσικά θα μας πολεμήσουν. Αναφέρει ότι και ίδια είναι μετανάστρια αλλά για να έρθει στην Αμερική πλήρωσε τα εισιτήρια της και δούλεψε σκληρά για να επιβίωση. Δεν ήρθε παράνομα και κανείς δεν της χάρισε ούτε δεκάρα μέχρι σήμερα ενώ αντίθετως οι λαθρο συστηματικά τους χαρίζουν τροφή, στέγη και χρήματα.

Το βίντεο φυσικά το διέγραψε κατευθείαν το Facebook για να μην μαθαίνει ο κόσμος την αλήθεια, όσο θα μενετε στο σκοτάδι τόσο πιο εύκολα με την βοήθεια των ξεπουλημένων καναλιών και δημοσιογραφιών θα περνάνε τα ψέματα τους και θα σας χειραγωγούν όπως θέλουν αυτοί.

Εδώ και καιρό μας πολεμά το σύστημα άγρια και μέσω του Facebook δεν μας αφήνουν να μας βλέπετε. Δεν θέλουν την αλήθεια, δεν θέλουν τον κόσμο να μαθαίνει την αλήθεια γιατί φοβούνται εμφύλιο που εδω και πολύ καιρό μας το πρόβλεψαν καλόγεροι φωτιζόμενοι από το Άγιο Όρος, και όχι μόνο.

The Video Facebook Doesn’t Want You to See

Το Facebook έχει εδώ και καιρό αποδείξει τον πονηρό ρόλο σχετικά με σελίδες και προφίλ χρηστών τα οποία δεν ανταποκρίνονται στις «πολιτικές» του. Γι αυτόν τον λόγο φυσικά χωρίς επίσημες ανακοινώσεις και απροειδοποίητα αλλάζει αλγόριθμους και μπλοκάρει αντισυστημικές δημοιεύσεις όπως περιγράφεται και στο παρακάτω μήνυμα που έγινε viral και διαψεύστηκε υποτίθεται από πολλά συστημικά ιστιολόγια:

Κι εγώ αποφάσισα να παρακάμψω την αλλαγή του αλγόριθμου του Facebook, σημειώνοντας ότι δεν βλέπω τόσους πολλούς φίλους.
Δείτε πώς να αποφύγετε να ακούτε τους ίδιους 25 φίλους του fb και κανέναν άλλο. Οι ενημερώσεις σας δείχνουν πρόσφατες μόνο δημοσιεύσεις από τους ίδιους λίγους ανθρώπους, περίπου 25, αρκετές φορές το ίδιο, επειδή το facebook έχει νέο αλγόριθμο. Το σύστημά τους επιλέγει άτομα που διαβάζουν τη δημοσίευσή σας. Ωστόσο, θα ήθελα να επιλέξω για τον εαυτό μου, γι ‘ αυτό σας ζητώ μια χάρη. Αν διαβάσετε αυτό το μήνυμα αφήστε μου ένα γρήγορο σχόλιο, ένα «γεια», ένα αυτοκόλλητο, ό,τι θέλετε, έτσι θα εμφανίζεται στις ενημερώσεις μου. Διαφορετικά το facebook επιλέγει τι να μου δείξει, και δεν χρειάζομαι το facebook για να διαλέξω τους φίλους μου. Τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης αφορούν την επικοινωνία.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτό το κείμενο στον τοίχο σας ώστε να μπορείτε να απολαύσετε περισσότερη αλληλεπίδραση με όλες τις επαφές σας και να παρακάμψετε το σύστημα.
Σας ευχαριστώ για την πληροφορία όσων έχουν ήδη αντιγράψει και επικολλήσει τα παραπάνω.
Πατήστε το δάχτυλο σε όλη τη δημοσίευση και εμφανίζεται » αντιγραφή «. πατήστε » αντιγραφή «, μετά πηγαίνετε στη σελίδα σας, ξεκινήστε μια νέα δημοσίευση και βάλτε το δάχτυλό σας σε όλο το λευκό πεδίο. Φαίνεται «επικόλληση», κλικ και εδώ απλά αντιγραφή. Ευχαριστώ.

Αυτά τα πρότυπα επιτρέπει το FACEBOOK

10 THINGS FACEBOOK DOESN’T WANT YOU TO KNOW

Ο Paul Joseph Watson έχει την είδηση γιατί ο άξονας της λογοκρισίας Big Tech: Τα Facebook, Youtube, Apple iTunes και Spotify έχουν απαγορεύσει τους Alex Jones και Infowars από τις πλατφόρμες τους.

THE PURGE

Τα πράγματα αγριεύουν συνεχώς, δεν θέλουν να μαθαίνετε την αλήθεια και τι μαγειρεύουν στο παρασκήνιο. Κόβοντας τις επαναστατικές φωνές , ο κόσμος μένει στην άγνοια, και χειραγωγείται με τους μασόνους δημοσιογράφους όπως το θέλει η ελίτ. Η μόνη επιλογή: καταστρέφετε την ελίτ η θα σας καθαρίσουν με πολλαπλοί μέθοδοι τα επόμενα χρόνια . Ας μην το ξεχνάμε ότι θέλουν και χρειάζονται μείωση του πληθυσμού.

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

ΠΗΓΗ