Εκεί όπου η λεγόμενη «ελευθερία του λόγου» κατά περίπτωση πάει περίπατο!

Σε ολόκληρη την υφήλιο και κυρίως στις ΗΠΑ «παίζει» το θέμα της απαγόρευσης των λογαριασμών του γνωστού δημοσιογράφου Alex Jones και της ιστοσελίδας του «Infowars”.

Μέσα σε 12 ώρες, οι λογαριασμοί από το εν λόγω σάιτ που εκπροσωπεί την λεγόμενη «εναλλακτική ενημέρωση» στις ΗΠΑ σβήστηκαν σε Youtube, Facebook, Apple και Spotify.

Όλα αυτά τα…«δημοκρατικά» μέσα με τους δισεκατομμύρια χρήστες ανά ήπειρο «μπάναραν» τους λογαριασμούς του δεξιού Alex Jones, ενώ καταγγελίες λογοκρισίας υπάρχουν και από δημοσιογράφους που συνεργάζονται μαζί του.

Είναι η πρώτη φορά που η αριστερή θολοκουλτούρα στις ΗΠΑ (η οποία μάχεται με μανία τον Τραμπ) επιτίθεται μαζικά και ταυτόχρονα σε ένα από τα γνωστότερα και μεγαλύτερα δεξιά μέσα στην χώρα. 

3 μόλις μήνες πριν από τις κρίσιμες ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ, η δίωξη αυτή από τα social media παίρνει αυτόματα πολιτική χροιά, μιας και όλοι ξέρουν πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε ο Aleχ Jones με την «εναλλακτική» του ενημέρωση στην εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ το 2016.

Με «όπλο» τα social media , που είναι εξ ολοκλήρου δικά της, η αριστερή θολοκουλτούρα που ζει και βασιλεύει στις ΗΠΑ παρά την προεδρία Τραμπ είναι σε θέση απροκάλυπτα να «κατεβάζει» οποιονδήποτε έχει έναν αντισυμβατικό λόγο. 

Η εναλλακτική ενημέρωση είχε ήδη μπει στο στόχαστρο από την εποχή κιόλας του Μπαράκ Ομπάμα στις ΗΠΑ, με τα (απολύτως ελεγχόμενα) «mainstream media» να πολεμούν δίχως σταματημό τις ελάχιστες δεξιές φωνές κυρίως στο διαδίκτυο.

Οι πρακτικές χούντας εξάλλου είναι πλέον ολοφάνερες, καταστρέφοντας τους αντιπάλους της, πάντα με…δημοκρατικό τρόπο:

 

ΠΗΓΗ