Κατά τα φαινόμενα, το περιστατικό με τους πυροβολισμούς και η απόπειρα εμβολισμού ελληνικού σκάφους από τουρκικό αλιευτικό αποτελούν μια σειρά κινήσεων που θέτουν σε κατάσταση συναγερμού τις ελληνικές Αρχές. 

του Κίμωνα Χαραλάμπους

Η πίεση που αισθάνεται η Τουρκία, αφενός εξαιτίας της οικονομικής της κατάρρευσης, αφετέρου λόγω των συνεχών σφυροκοπημάτων από τις ΗΠΑ, οδηγεί σε εξαγωγή των προβλημάτων της, και σε αυτό το σημείο χρειάζεται μεγάλη προσοχή σε περιστατικά στο Αιγαίο όπως αυτά της Λέρου.

Υπενθυμίζεται εξάλλου πως η τουρκική πλευρά είχε προχωρήσει σε εμβολισμό σκάφος του λιμενικού, ενώ Τούρκοι ψαράδες έχουν ξεπεράσει κάθε όριο πρόκλησης, καθώς φτάνουν πλέον μερικές εκατοντάδες μέτρα από τα ελληνικά νησιά.

Ποιος είναι ο μεγάλος κίνδυνος σε περίπτωση που οι Τούρκοι επιχειρήσουν απόβαση και εισβολή σε νησιά όπως για παράδειγμα η Λέσβος;

Οι μουσουλμάνοι παράνομοι μετανάστες, οι οποίοι είναι σε στρατεύσιμη ηλικία και αναμένεται να κινητοποιηθούν από πράκτορες, που ήδη κυκλοφορούν ανάμεσά τους, εναντίον των Ελλήνων πολιτών.

Οι λεγόμενοι «πρόσφυγες/μετανάστες» παραμένουν υπεράριθμοι στις δομές φιλοξενίας των Ενόπλων Δυνάμεων, σε Διαβατά, Κω, Λέσβο, Σάμο και Χίο, με το ΓΕΕΘΑ να κρούει τον κώδωνα του κινδύνου.

Η πολιτική των ανοιχτών συνόρων που εφάρμοσε και εφαρμόζει η κυβέρνηση της Αριστεράς αποδεικνύεται τεράστιο «έγκλημα» εις βάρος της ασφάλειας και εδαφικής κυριαρχίας της πατρίδας μας στο Αιγαίο και όχι μόνο.

https://youtu.be/Cku2xbpQUzU

https://youtu.be/6azee2K5GaM

 

ΠΗΓΗ