Το Σύστημα δεν μπόρεσε να παγιδέψει έναν τέτοιο «σπουδαίο διανοούμενο επαναστάτη»… Την εποχή που τον συνέλαβαν… έγραφε αρλούμπες για ληστείες σε τράπεζες… και με τον Διευθυντή της Τράπεζας να ιδρώνει από αγωνία… Ήταν εκστασιασμένος με τη 17Νοε και τον Πάσαρη…

Το Διεθνές Κεφάλαιο είχε δώσει εντολή να τον αφοπλίσουν… Όταν τον συνέλαβαν είχε 150 followers στο Twitter …και οι Rothschild στο City του Λονδίνου άρχισαν να χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους…
«Πιάστε τον …πριν αποκτήσει 200 followers και χάσουμε τον έλεγχο!» Η εντολή ήταν αυστηρή…

Έκανε μερικά χρόνια φυλακή λόγω DNA αλλά μετά με ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία …«αποδόθηκε» «επιτέλους» η Δικαιοσύνη. Διαψεύστηκαν Αστυνομικοί, Δικαστικοί και αναλύσεις DNA. Σιγά μην αντιδράσουν …και καταλάβουμε τι παίζει.

Καλά που ήρθε ο ΣΥΡΙΖΑ κι άρχισε να δουλεύει η Δικαιοσύνη… Απομυθοποιήθηκε και η ανάλυση DNA …αλλά οι Αμερικάνοι είναι ακόμα πίσω στην τεχνολογία.

Ο νεκρός στην Πάρο… σαν τον Αξαρλιάν κι αυτός, παράπλευρη απώλεια στην θεατρική παράσταση της «επανάστασης»…

Μέχρι κι ο Ασπιώτης παραδόθηκε μόνος του …με ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία κι ο Κουφοντίνας αρνείται να δραπετεύσει. Η «επανάσταση» έχει καταλάβει την εξουσία κι οι «επαναστάτες» ακόμα και στη φυλακή …περνάνε φίνα.

Εσύ «φασίστα», «οπισθοδρομικέ» μεροκαματιάρη… το κεφάλι κάτω και πλήρωνε ΕΝΦΙΑ για την παράγκα σου…

Το ότι σε κυβερνούν «επαναστάτες» …δεν σημαίνει ότι θα πάψεις να τους πληρώνεις …κι αυτούς και τ’ αφεντικά τους.

https://www.zougla.gr/greece/article/oristiki-a8osi-gia-ton-taso-8eofilou
Πηγή: zougla.gr
https://www.protothema.gr/greece/article/217586/alonize-se-facebook-kai-twitter-o-lhsths-ths-paroy/
Πηγή: protothema.gr

ΠΗΓΗ