Σε ένα τεράστιο επικοινωνιακό και πολιτικό φιάσκο εξελίσσεται για την υπό κατάρρευση κυβέρνηση Τσίπρα η υπόθεση της Novartis.

Το πιο «βαρύ» όπλο πολιτικής αντιπαράθεσης που τάχατες θα… διέλυε την Νέα Δημοκρατία, αποδεικνύεται… τζούφια χειροβομβίδα κρότου λάμψης, με τους εμπνευστές αυτής της άθλιας σκευωρίας (στην Κυβέρνηση και στην Δικαιοσύνη) να είναι βαρύτατα εκτεθειμένοι.
Αλλά και να κινδυνεύουν Ποινικά και Αστικά, αφού τα πρόσωπα που στοχοποιήθηκαν από την γνωστή Παρακρατική Καθεστωτική Συμμορία είναι αποφασισμένα να σύρουν στα Δικαστήρια, Πολιτικούς ή Δικαστές που συνέργησαν σε ένα αφήγημα που δεν είχε τελικά «δράκο».

Να ξέρετε πως δεν βρέθηκε (μέχρι αυτή την στιγμή) κανένας λογαριασμός που να συνδέεται με πολιτικό πρόσωπο. Ενώ δεν υφίσταται και καμιά απόδειξη για ροή χρήματος σε πρώην υπουργούς.

Μπροστά σε αυτό το ΑΠΟΛΥΤΟ αδιέξοδο το Μαξίμου και κάποια παρασυστήματα του στην Δικαιοσύνη φαίνεται να παίζουν το τελευταίο τους χαρτί.

Αφού σύμφωνα με απολύτως διασταυρωμένες πληροφορίες του Lykavitos.gr έχει «επιστρατευτεί» και τέταρτος «κουκουλοφόρος» μάρτυρας, ο οποίος – υποτίθεται – έχει να δώσει  «νέα στοιχεία για πολιτικά πρόσωπα» σύμφωνα πάντα με όσα διαδίδουν τα κυβερνητικά παπαγαλάκια στα δημοσιογραφικά γραφεία.

Εάν επιβεβαιωθεί ,που θα επιβεβαιωθεί, και αυτή η πληροφορία μας για τον τέταρτο «προστατευόμενο» μάρτυρα που ξαφνικά κάποιους μήνες μετά… θυμάται και «καρφώνει» (υποτίθεται) πολιτικούς για την Novartis, θα πέσει και το τελευταίο «φύλο συκής» σε σχέση με τις Παρακρατικές Μεθοδεύσεις ενός Καθεστώτος που καταρρέει.

Βεβαίως τα πράγματα πλέον για τις «μονταζιέρες» του Μαξίμου δεν είναι είναι και τόσο εύκολα.
Αφού όπως μαθαίνουμε περιορίζεται στο ελάχιστο ο αριθμός των… εύκαμπτων Δικαστών που θα συνεργήσουν σε άνομους πολιτικούς σχεδιασμούς και παρακρατικές μεθοδεύσεις μιας Κυβέρνησης που σε λίγους μήνες θα μας «τελειώσει»…

ΠΗΓΗ