Σύμφωνα με τα όσα διαβάζουμε στο sputnik,

στην Νεβάδα των ΗΠΑ, ένας ΝΟΜΙΜΟΣ οίκος ανοχής, δίνει την δυνατότητα στους πελάτες, να μαγνητοσκοπούν τις ερωτικές τους περιπτύξεις. Το Ράντζο της Σέρι, δημιούργησε έναν ειδικό χώρο, στον οποίο ο πελάτης ξεκινά την καταγραφή, με την βοήθεια της Alexa (ψηφιακή βοηθός) της Amazon.

Ο πελάτης το μόνο που κάνει είναι να λέει στην Alexa:

Αλέξα, ξεκίνα την εμπειρία των star του πορνό.

Τι δήλωσε στην sun, η Ντένα η οποία είναι υπεύθυνη του..πρωτότυπου οίκου ανοχής.

Είναι προς το παρόν η πιο καινοτόμα προσφορά μας. Δεν χρειάζονται τεχνικοί καταγραφής ή κάποια εταιρία παραγωγής ο πελάτης και η παρτενέρ που έχει επιλέξει, σκηνοθετούν και πρωταγωνιστούν στην δική τους ταινία πορνό.

Τι μας δείχνει η παραπάνω είδηση

Η ανθρωπότητα ακολουθεί μια κατηφόρα, η οποία στο τέλος της έχει έναν γκρεμό. Είναι σημείο των καιρών, η είδηση που διαβάσατε παραπάνω. Οι άνθρωποι, με την θέλησή τους καταγράφουν ΝΟΜΙΜΑ τις προσωπικές τους στιγμές και να είστε σίγουροι, ότι αυτές τις στιγμές θα τις δημοσιοποιήσουν ώστε να κερδίσουν χρήματα και…δόξα.

Πως ξεκίνησαν όλα

Δεν είναι κρυφό, διάφοροι διάσημοι εντέχνως έχουν προωθήσει τις προσωπικές τους στιγμές στο διαδίκτυο. Μερικοί μάλιστα, υποστηρίζουν ότι για αυτές τις δημοσιοποιήσεις φταίνε οι χάκερ.

Σε πολλές περιπτώσεις, άνθρωποι άσημοι ξαφνικά γίνονται γνωστοί μέσα από το διαδίκτυο με ένα τρόπο..περίεργο θα έλεγε κανείς.

Πρώτα λοιπόν, οι διάσημοι έκαναν γνωστά τα sex tapes στο ευρύ κοινό και τώρα το κοινό γυρνάει τα δικά του (sex tapes).

Η ανθρωπότητα βαδίζει προς την καταστροφή της, με μαθηματική ακρίβεια. Πολλοί άνθρωποι, κάνουν τα πάντα για την δόξα και το χρήμα!!!

ΠΗΓΗ