Λαμβάνοντας γνώση των αναρτήσεων στο διαδίκτυο σχετικό με το θέμα «Αστική ανάπλαση Δήμου Πύργου»,

Δήλωση Αλκηστις Σταθοπούλου Δ/ντρια Διαχειριστικής αρχής Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Το έργο δεν κινδυνεύει να χάσει την χρηματοδότηση του δεδομένου ότι βρίσκεται μέσα στην εγκεκριμένη στρατηγική ολοκληρωμένης χωρικής επένδυσης Κατάκολο Πύργος Αρχαία Ολυμπία.

Αναγκάστηκε ο Δήμος να επανυποβάλει λόγω προσαρμογής της μελέτης σύμφωνα με τις υποδείξεις της αρχιτεκτονικής επιτροπής πράγμα το οποίο έκανε χθες στο ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα δεδομένου ότι όλες οι υποβολές των προτάσεων γίνονται ψηφιακά μέσω του ολοκληρωμένου πληροφοριακού συστήματος (ΟΠΣ)

Για να γίνει επανυποβολή και βελτίωση και προσαρμογή της μελέτης έπρεπε να απορριφτεί η πρώτη υποβολή άρα είναι θέμα διαχειριστικό και όχι ουσιαστικό.

Με τον δήμαρχο και την τεχνική υπηρεσία είμαστε σε συνεχή εποικοδομητική συνεργασία και νομίζω ότι όλα αυτά είναι πράγματα τα οποία δεν ευσταθούν.

Δήλωση Δημάρχου Πύργου κ. Γαβριήλ Λιατσή

Αξιοποιώντας τις δυνατότητες της τεχνικής μας υπηρεσίας που υπερβάλει εαυτόν με μηδενικό κόστος για το δήμο δεν έχουμε κάνει καμία παράληψη και δεν έχει χαθεί καμία ευκαιρία ανάπτυξης της πόλης μας.

Η συνεργασία με την διαχειριστική αρχή και συγκεκριμένα με την κα Αλκιστης Σταθοπούλου είναι αρίστη επικοδομητική και δημιουργική.

Χωρίς αυτή την συνεργασία δεν θα είχε ποτέ τελειώσει το έργο του Ξυστρή και δεν θα ήταν δυνατόν να συνεχιστεί το όνειρό μας για ουσιαστική αλλαγή του Πύργου.

Δεν κάνω κανένα σχόλιο για όσα γράφονται και ακούγονται από ανεύθυνους και μη ενημερωμένους διεκδικητές δημαρχιακών αξιωμάτων.

ΠΗΓΗ