Ο ρόλος του δημάρχου Θεσσαλονίκης είναι γνωστός σε όλους, όπως γνωστή είναι η γραφικότητα με την οποία διαχειρίζεται θέμα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του, από τα πιο αμελητέα μέχρι τα πιο σοβαρά. Παρά τις απόπειρες των τοπικών και πανελλαδικών μέσων να παρουσιάσουν την ανικανότητα και τον θρασύ χαρακτήρα του ως κάτι το εναλλακτικό, που τόσο απουσιάζει από την πολιτική ζωή του τόπου, ο Μπουτάρης παραμένει ένας δήμαρχος γνωστός όχι για το έργο του, αλλά για τις εξίσου «εναλλακτικές» του απόψεις.

Στον τομέα της ιστορίας όμως ο Μπουτάρης όχι μόνο εναλλακτικός δεν είναι αλλά συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο πιστά φερέφωνο της καθεστωτικής προπαγάνδας που θέλει τη Θεσσαλονίκη πρωτεύουσα του κόσμου κι όχι της Μακεδονίας, όντας η ίδια πολυπολιτισμική και όχι ελληνική.

Αφού λοιπόν παράτησε τα καθήκοντα του κι αφού φρόντισε να βομβαρδίσει με αμέτρητα μηνύματα υπενθύμισης τους τοπικούς φορείς και τα μέσα για την εκδήλωση για το ολοκαύτωμα που λαμβάνει κάθε χρόνο χώρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ο Μπουτάρης κατά την διάρκεια της ομιλίας του, εμφανώς συγκινημένος απευθύνθηκε στους παρευρισκόμενους με ανείπωτη δουλικότητα και αδιαφορία για το ανιστόρητο των λεγομένων του.

Ο άνθρωπος που αδιαφορεί για τα ολοκαυτώματα των Ελλήνων και υμνεί σήμερα τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς της γενοκτονίας τους καλωσόρισε τους παρευρισκομένους στην «Σαλονίκ» και υποσχέθηκε ότι θα παραχωρήσει σε όλους τους επιζώντες και τις οικογένειες τους την ελληνική ιθαγένεια, ώστε να μπορούν πιο εύκολα να διεκδικούν τις περιούσιες τους από το ελληνικό κράτος!

Οι διαφορά στη συμπεριφορά του Μπουτάρη όταν εκπροσωπεί το δήμο Θεσσαλονίκης σε επετειακές εκδηλώσεις είναι ξεκάθαρα «ρατσιστική» εις βάρος των Ελλήνων και υπέρ των αφεντικών του. Στις εθνικές επετείους εμφανίζεται με το τσιγάρο πίσω από την πλάτη, βαριεστημένος και νωχελικός, ενώ στην εκδήλωση για τη μνήμη του ολοκαυτώματος προσήλθε σοβαρός και λυπημένος, δουλικός και προκλητικός προς την πόλη που του κάνει την τιμή να είναι δήμαρχος της.

ΥΓ: Αλήθεια, για ποιο λόγο ο δήμος Θεσσαλονίκης απέστειλε δεκάδες μηνύματα υπενθύμισης για την εκδήλωση του ολοκαυτώματος και ποια είναι τέλος πάντων η αρμοδιότητα του δημάρχου που κατάντησε γυρολόγος εκδηλώσεων αντί να ασχολείται με διοικητικά ζητήματα της πόλης;

Πηγή

ΠΗΓΗ