Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Ένας Βούλγαρος, ο Dinko Valev, 29 ετών, αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του με το ζήτημα των παράνομων μεταναστών και δείτε πώς αντέδρασε.

Οργάνωσε ένα μικρό οπλοστάσιο για να αμυνθεί εναντίων των παράνομων μεταναστών προκαλώντας όμως έτσι την αντίδραση των ακτιβιστών που συνήθως δουλεύουν για τα συμφέροντα της Νέας Τάξης.

Αυτός όμως προχώρησε ακόμα πιο πέρα: ναύλωσε ένα ιδιωτικό ελικόπτερο και με αυτό επέδρασε στα κέντρα συγκέντρωσης παράνομων λαθρομεταναστών εκφοβίζοντας τους να επιστρέψουν πίσω από εκεί που ήρθαν.

Την αντίδραση του αυτή ο ίδιος την απέδωσε σε αδιαφορία της κυβέρνησης και των αρχών μπροστά στην ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα που προκαλείται σχεδόν καθημερινά από τους λαθρο.

Όλοι αναρωτηθήκαν από πού βρήκε αυτός ο Βούλγαρος, ο οποίος ήταν και πρώην παλαιστής, την οικονομική δυνατότητα να οργανώσει μια τέτοια επιχείρηση με το ελικόπτερο προς αποκατάσταση της τάξης.

Πολλοί υποθέτουν ότι αυτό δεν θα μπορούσε να γίνει αν ο ίδιος δεν είχε κάποια πρόσβαση σε κυβερνητικούς κύκλους. Αυτοί οι κύκλοι συμβαίνει να μην βλέπουν με καλό μάτι την ανεξέλεγκτη εισβολή των παράνομων μουσουλμάνων μεταναστών, αλλά δεν μπορούν να δράσουν φανερά γιατί δεσμεύονται από τις επιταγές μιας Ευρωπαϊκής Ένωσης της Νέας Τάξης.

Ο ίδιος δικαιολογεί την στάση του αυτή σε όσους τον κατηγορούν για ρατσιστή, πώς στην πραγματικότητα όπως έχει ζήσει την κατάσταση, ο κάθε δεύτερος παράνομος μουσουλμάνος μετανάστης είναι εν δύναμη τζιχαντιστής ενώ όλοι τους μισούν κάθε τι το χριστιανικό.

Η δράση του έχει γίνει γνωστή στον ευρύτερο μουσουλμανικό κόσμο σε σημείο που το ισλαμικό κράτος έχει επικηρύξει το κεφάλι του για 38.000 δολάρια.

Χαρακτηριστικό ήταν, όταν τον ρώτησαν σε τηλεοπτική εκπομπή στην βουλγαρική τηλεόραση απάντησε , πώς αυτό εντάσσεται στα πλαίσια των σπορ αθλημάτων που έχουν ….ειρηνικό χαρακτήρα.

Σκεφτείτε ότι ο Ερντογάν ετοιμάζεται να εξαπολύσει προς την δική μας μεριά και την Ευρώπη χιλιάδες παράνομους μετανάστες και πώς για αυτό μακάρι να υπήρχαν και εδώ κάποιοι σαν τον Dinko.

Στο τελευταίο βίντεο μπορείτε να δείτε πώς περιποιούνται οι Ρώσοι τους λαθρο.

 

 

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr