Είμαστε όλοι φακελωμένοι. Παγκοσμίως. Υπόγειες διαδρομές των Wikipedia, Facebook, Google, όπου το φακέλωμα της Γκεστάπο και της Χούντας θυμίζει παιδότοπο. Έρευνα για τη παγκόσμια δήθεν εγκυκλοπαίδεια.
Φίλες & φίλοι, όπως εσείς έτσι κι εγώ νόμιζα μέχρι πρότινος, ότι το γνωστό σε όλους μας Βικιπαίδεια είναι μια σοβαρή και αξιόπιστη ηλεκτρονική εγκυκλοπαίδεια, με λήμματα (καταχωρήσεις) όπου το υλικό τους συγκεντρώνεται από επιτροπές ειδικών επιστημόνων και τέλος πάντως, άξιο να αντικαταστήσει τους έντυπους τόμους των εγκυκλοπαιδειών που αγοράζαμε τα παλιά καλά χρόνια. Κάτι σαν το National Geographic του διαδικτύου.
ΛΑΘΟΣ!! ΜΟΥΦΑ, ΦΑΙΔΡΟΤΗΣ. ΤΟ ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ ΕΊΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ, ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ! Αυτό άλλωστε επιβεβαιώνεται και από το ίδιο το Βικιπαίδεια και στη φωτό που σας ανάρτησα. Στα ψιλά γράμματα όμως!! Εκεί που δεν διαβάζει σχεδόν κανείς!
Σοκάρει όμως το πως μια σελίδα στο διαδίκτυο έγινε τόσο γνωστή και την χρησιμοποιούν όλοι, ΟΤΑΝ Η ΙΔΙΑ Η ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΌΤΙ ΠΑΡΕΧΕΙ … ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αφορμή για την έρευνά μου, αποτέλεσε η λέξη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στις ξένες γλώσσες. Στο Βικιπαίδεια ως Μακεδονία αναφέρονται τα Σκόπια. Και στα Ελληνικά το ίδιο ήταν, αλλά μετ΄από παρεμβάσεις μου το άλλαξαν για να μην εκτεθούν!! Αναρωτήθηκα… Ειδεχθές ιντερνετικό έγκλημα; Ψάχτηκα να βρω ποιος ήταν εκείνος ο αστοιχείωτος “επιστήμονας” που έκανε μια τέτοια καταχώρηση (λήμμα) απαξιώνοντας επιδεικτικά τα χιλιάδες χρόνια της αδιαμφισβήτητης Ελληνικής ιστορίας.
Και ανακάλυψα ότι τελικά τις καταχωρήσεις (λήμματα) στο Βικιπαίδεια τις κάνει ο οποιοσδήποτε!! Και βέβαια όχι ειδικοί! Ακόμα και μικρά παιδιά!!!

Ανακάλυψα ότι ο καθένας μπορεί να γράψει ότι θέλει.
Καταχωρώ λοιπόν πειραματικά ένα βιογραφικό λήμμα στο όνομά μου. Βασίλης Κασιμάτης-Δημοσιογράφος. Με τον ίδιο τρόπο που εμφανίζονται και άλλοι συνάδελφοι δημοσιογράφοι ή συγγραφείς που έχουν ανάλογη πορεία στο δημόσιο βίο. Μάλιστα ζήτησα και τη βοήθεια συναδέλφου συγγραφέα που είναι καταχωρημένος στο Βικιπαίδεια.
Μετά από μία ώρα το λήμμα διεγράφη. Η πράξη έγινε από ανθέλληνα διαχειριστή του Βικιπαίδεια, με το όνομα Κωνσταντίνος Καλογερόπουλος. Είχε το θράσος μάλιστα, να μου ομολογήσει δημόσια ότι διέγραψε το βιογραφικό μου από το Βικιπαίδεια λόγω των θέσεων μου σε ένα προ ετών ρεπορτάζ μου. Φακελωμένος δηλαδή ο Κασιμάτης! Κοντολογίς ο νεαρός , Ελληνικής καταγωγής ανθέλληνας με δίκασε μονάχος του και έκρινε ότι δεν πρέπει να συμπεριληφθώ στο Βικιπαίδεια.
Έψαξα να βρω κι άλλους δημοσιογράφους που να είναι αντιμνημονιακοί και εν γένει αντιδρώντες στο “σύστημα”. Όπως ο Αντώνης Μυλωνάκης, ο Άκης Παυλόπουλος, ο Γιάννης Λοβέρδος, ο Στέφανος Χίος και αρκετοί άλλοι. Δεν βρήκα κανέναν καταχωρημένο στο Βικιπαίδεια!!
Σε αντιδιαστολή βρήκα όλους όσους “συναδέλφους” αναζήτησα εκ των γνωστών … διαπλεκόμενων. Πρετεντέρης, Χατζηνικολάου, Παπαδάκης, Καμπουράκης, Μπογδάνος, Σία Κοσιώνη, Ζαχαρέα. Ακόμα και άσημους που όμως έχουν προσφέρει “ταμάλα” στον “αγώνα” υπέρ της Νέας Τάξης Πραγμάτων του 4ου Ράϊχ!
Αυτοί είναι δεκτοί στο ιεραρχείο του Βικιπαίδεια (Wikipedia), που ανήκει στον Όμιλο WIKIMEDIA του γνωστού λαμόγιου Τζίμι Γουέιλς.
Εδρεύει στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνιας, δίπλα ακριβώς στα άλλα μεγάλα παγκόσμια λαμόγια, facebook, google, twitter, Airbnb, κλπ. Το άντρο της ιντερνετικής μαφίας.

Γυρίζοντας πίσω στα δικά μας, με τον κυνικό ανθέλληνα Κωσνταντίνο Καλογερόπουλο, διαχειριστή του Βικιπαίδεια, που διέγραψε το λήμμα μου λόγω “φακελώματος” … ακολούθησε ανταλλαγή μηνυμάτων, μέσω των οποίων ανέκτησα πλήρη γνώση του πως λειτουργεί το σατανικό αυτό εργαλείο.
Και ας δούμε το πώς:
Όποιος θέλει ανοίγει ένα λογαριασμό στο Βικιπαίδεια και ονομάζεται πλέον Βικιπαιδιστής. Και ανεβάζει ότι του κάνει κέφι. Μπορεί να είναι σωστό, μπορεί και λάθος. Τα άλλα μέλη (Βικιπαιδιστές) μπορούν να κάνουν ενστάσεις και αλλαγές στο λήμμα του άλλου. Και έτσι ακριβώς στοιχειοθετούνται τα λήμματα του Βικιπαίδεια. Μπάχαλο! Το να παραμείνει ένα λήμμα, κυρίαρχο συστατικό αποτελεί το αν είναι κατά του συστήματος της παγκόσμιας διαπλοκής. Αν είναι, οι διαχειριστές από κάθε χώρα το αφαιρούν πάραυτα. Έτσι απλά και φασιστικά. Αν δεν είναι, το σύστημα επαφίεται στον έλεγχο που τυχόν θα κάνουν οι άλλοι.

Γονατογραφήματα λοιπόν τα λήμματα δίχως ουδεμία επιστημονική ομάδα να ασκεί τον έλεγχο. Άβουλα αμούστακα νεαρά ανθρωπάκια-ρομποτάκια, οι διαχειριστές (admin).
Αξιοσημείωτο όμως είναι ότι το λήμμα (καταχώρηση) των Σκοπίων ως Μακεδονία στις άλλες γλώσσες δεν έχει πειραχτεί, δεν έχει ενστάσεις από καμία Ελληνική κυβέρνηση.
Άλλωστε και η ίδια η Βικιπαίδεια παραδέχεται σε διάφορα σημεία (όπως σας έδειξα στη συνημμένη φωτό) ότι τα λήμματα δεν είναι αξιόπιστες πληροφορίες. Με πολύ μικρά γράμματα, έτσι ώστε να μην το παρατηρεί κανείς.
Βέβαια, έχουν και μεγάλο όγκο με σωστές πληροφορίες-καταχωρήσεις. Όμως με δέλεαρ αυτές τις άκακες και ακίνδυνες για το “σύστημα” τους σωστές πληροφορίες-καταχωρήσεις, περνούν ταυτόχρονα και οι “άλλες”, οι κακές, ψευδείς και δόλιες πληροφορίες και ιδού όλη η παγκόσμια διαπλοκή. Αλλάζουν οι συνήθειες των λαών μας, διεθνοποιούμαστε μέσα από τη “paideia” (παιδεία τους), τα ήθη, η ταυτότητα και η κουλτούρα περνούν στο φάσμα της λήθης και σταδιακά γινόμαστε αυτό που έχουν σχεδιάσει. Φθηνές παραγωγικές και ταυτόχρονα καταναλωτικές μονάδες με ένα νούμερο ο καθένας μας στη πλάτη του.

Η ΜΚΟ.
Για αυτό το λόγο και όπως θα έχετε διαπιστώσει, η παγκόσμια Wikipedia δεν έχει διαφημίσεις!!! Χιλιάδες άτομα προσωπικό … χωρίς διαφημιστικά έσοδα!! Είναι βλέπετε κι αυτή μια ακόμα Μ.Κ.Ο. Η “μητέρα” των σκοτεινών ΜΚΟ παγκοσμίως! Και επειδή κανείς δεν δουλεύει εθελοντικά στο Σαν Φρανσίσκο, που όπως καλά ξέρουμε εκεί ο βασικός μισθός είναι 3-4000 δολάρια, αντιλαμβάνεστε όλοι ότι τα έσοδά τους έρχονται βέβαια από αλλού. Από άνωθεν. Από το Θεό τους!
Και όλα αυτά που διαβάσατε συνηγορούν σε ένα μόνο πράγμα.
ΤΟ ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ ΕΊΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟ.

Η παρέα της Σίλικον Βάλεϋ.
Κι αυτά σε αγαστή συνεργασία με τους υπόλοιπους εταίρους της διαδικτυακής εγκληματικής συμμορίας.
Facebook, google, twitter, Airbnb, κλπ. Εδρεύουν όλοι στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνιας. Και είναι δίπλα δίπλα. Γειτονάκια. Επικοινωνούν, ανταλλάσσουν πληροφορίες και υπηρεσίες. Κάνεις αναζήτηση στο Google; Αμέσως σου βγαίνει η σελίδα του Βικιπαίδεια! Πρώτη- πρώτη. Και η συμμορία τους πλέον διαφεντεύει το πλανήτη. Τα πάντα παρακολουθούνται μέσα από τις κάμερες και τα μικρόφωνα των υπολογιστών μας και αρχειοθετούνται σε φακέλους. Και πίσω από τους ιδιοκτήτες σατανάδες αυτών των διαδικτυακών κολοσσών, χιλιάδες νεαροί υπάλληλοι από 22 έως 30 ετών που κρατάνε αρκετές από τις μοίρες μας στα χέρια τους. Αυτοί αποφασίζουν, ζώντας σε ένα άβατο εκεί στη Καλιφόρνια (Σαν Φρανσίσκο) με δικά τους εστιατόρια, σπίτια, συγκοινωνία, λέσχες. Όλα τα golden boys του διαδικτύου απολαμβάνουν εξαιρετικά προνόμια, ώστε να μην υπάρχουν διαρροές.
Και το φοβερότερο;; Οι εταιρίες αυτές δεν φορολογούνται. Ναι καλά διαβάσατε, ΔΕΝ! Το Facebook πέρσι έκλεισε με 10 Δις $ και δεν πλήρωσε ούτε ένα δολάριο στην εφορία. Η Google 22,4 Δις ευρώ. Τα ίδια. Κι όλα νόμιμα!! Ο Τζίρος των ιντερνετικών εταιριών που εδρεύουν εκεί ανέρχεται σε πολλές εκατοντάδες Δις $ και κανένας δεν πληρώνει φόρο. Την Apple πήγαν να στριμώξουν πειραματικά και “μετοίκισε” προς Ιρλανδία μεριά! Το Σαν Φρανσίσκο όμως δεν είναι φορολογικός παράδεισος. Είναι όμως η μικρή γεωγραφική περιφέρεια που εδρεύουν αυτοί οι κολοσσιαίοι ιντερνετικοί σατανάδες.

Κλείνοντας, απλά θυμηθείτε. Πότε ήμασταν πιο μορφωμένοι; Πότε είχαμε περισσότεροι παιδεία; Πριν μπει το ιντερνετ στη ζωή μας, πριν από 15 χρόνια δηλαδή ή σήμερα;

ΠΗΓΗ