Με νέες δηλώσεις που…αναλύουν την επικαιρότητα.

Δεν σταματάνε οι φωνές των αριστεριστών στις ΗΠΑ, που εκφράζονται ως επί το πλείστον από το Δημοκρατικό Κόμμα και το “βαθύ κράτος” της Νέας Τάξης, στοχεύοντας είτε στην στοχοποίηση του Ντόναλντ Τραμπ είτε στον προσηλυτισμό του.

Το μέλος του Κογκρέσου και στέλεχος των Δημοκρατικών, Maxine Waters, ξαναχτύπησε με νέες τις δηλώσεις κατά της πολιτικής του Τραμπ, κατηγορώντας τον πως θέλει να φέρει τον παγκόσμιο πόλεμο!

Πριν ωστόσο προχωρήσουμε στις νέες της δηλώσεις, πάρτε μία γεύση από αυτά που έλεγε πριν από περίπου δύο μήνες, όταν κατηγορούσε τον Βλαντιμίρ Πούτιν πως έχει εισβάλλει παράνομα στην…Κορέα, αντί για τη Συρία.

(Δείτε ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Αυτή τη φορά η “μορφωμένη αριστερή”, κάνοντας άλλη μία “εύστοχη” πολιτική ανάλυση, αναφέρθηκε στο αγαπημένο της θέμα. Την Κορέα!

Συγκεκριμένα δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή για την κλιμάκωση της έντασης με τη Β.Κορέα:

“Όλοι οι Αμερικάνοι θα πρέπει να είναι πολύ ανήσυχοι βλέποντας τις κινήσεις του προέδρου μας. Ο ίδιος φαίνεται να χρησιμοποιεί την στρατιωτική απειλή, με απώτερο σκοπό να ξεκινήσει έναν πόλεμο. Δεν ξέρουμε τι συμβαίνει γίνει πάνω σε αυτή χερσόνησο (Κορέα)”. 

Πρόσθεσε μάλιστα πως ο Τραμπ δεν αξίζει να είναι πρόεδρος “στην πρώτη γραμμή” , ο οποίος θα παίρνει αποφάσεις τόσο σημαντικές, σημειώνοντας πως μία πολεμική επιχείρηση μεγάλης κλίμακας θα έπρεπε να είχε την συγκατάθεση του Κογκρέσου.

ΠΗΓΗ