Η χώρα των Σκοπίων σε πολύμηνη ακυβερνησία και ο διαμελισμός της είναι πλέον ορατός. Ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα ορέγεται τη μεγάλη Αλβανία απορροφώντας τα ανίσχυρα Σκόπια. Οσονούπω ίσως να δημιουργηθεί τεράστιο χάος στη βορεινή «γείτονά» μας.
Και αναρωτιέμαι…Μετά από 25 χρόνια λεηλασίας της Μακεδονικής μας ιστορίας, θα τολμήσουν οι ψεύτες Σκοπιανοί να έρθουν ως κυνηγημένοι πρόσφυγες στη χώρα μας; Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, θα τους δεχτεί ο Τσίπρας ως πρόσφυγες;
Τα ρωτάω αυτά διότι:
1) αφενός οι Σκοπιανοί είναι ανεπιθύμητοι στη χώρα μας λόγω του Μακεδονικού ζητήματος τόσα χρόνια, καθώς όλοι ανεξαιρέτως οι πολίτες προσπαθούσαν να εκμεταλλευτούν οικονομικά την ιστορία μας και
2) αφετέρου ο Μουζάλας θα εκμεταλλευτεί το γεγονός οικονομικά, αφού ανοίγει νέο «κανάλι» πλουτισμού για τις 200 ΜΚΟ του!
Τα σύνορα αυτή τη φορά είναι χερσαία και δεν αιτιολογείται καμία αλληλεγγύη για δήθεν πνιγμένους κακομοίρηδες λαθρομετανάστες.


Ένας τρόπος μόνο υπάρχει. Αν η ανθελληνική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεχτεί τους Σκοπιανούς ως πρόσφυγες, θα πρέπει κατά την είσοδό τους στη χώρα μας να υπογράφουν δήλωση μετάνοιας και επιπλέον θα πρέπει να δηλώνουν ότι η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ !!!!
Έτσι θα τελειώσει μια για πάντα αυτό το χωρίς δράκο, παραμύθι.

του Β. Κασιμάτη