Τα τελευταία χρόνια, η ελληνική κοινωνία υφίσταται ένα ανελέητο μαστίγωμα που δεν έχει προηγούμενο στη σύγχρονη ιστορία με μέτρα και καταστάσεις όπως :

  • το βίαιο κούρεμα συντάξεων, μισθών,εισοδημάτων,
  • την ανελέητη φοροκαταιγίδα,
  • τις μεσαιωνικού τύπου συνθήκες εργασίας,
  • την  τεράστια ανεργία,
  • τη μαζική μετανάστευση ελληνόπουλων στο εξωτερικό,
  • τις κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών,
  • τους πλειστηριασμούς σπιτιών και επιχειρήσεων,
  • την υφαρπαγή της ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας από τους δανειστές,
  • τονο αφελληνισμό των ελληνικών τραπεζών,
  • την απέραντη φτωχοποίηση,
  • τις ουρές των συσσιτίων,
  • την κορύφωση των αυτοκτονιών,

Οι βαρύτατες πληγές, οι ατέλειωτες θυσίες της χώρας από το παρανοϊκό δόγμα του «πάση θυσία στο ευρώ» είναι φανερό  πλέον ότι δεν έχουν τέλος.Κάθε νέο Eurogroup όχι μόνο δίνει ελπίδας ανάσας στη χώρα αλλά επιβάλλει και νέα ευρωβασανιστήρια.Το ίδιο θα συμβεί φυσικά και στο μέλλον σε όλες τις επερχόμενες υποτιθέμενες διαπραγματεύσεις όπου η κυβέρνηση θα πέσει και πάλι ηρωικά και πένθιμα στα τέσσερα, αφού έχει εξαντλήσει τα συνηθισμένα λογύδρια αντίστασης απέναντι στους δανειστές και στις περίφημες κόκκινες γραμμές που έχουν γίνει πλέον εντελώς αόρατες.

Οι κατοχικές δυνάμεις που έχουν καταλάβει τη χώρα είναι άτεγκτες. Δεν κάνουν ούτε σπιθαμή πίσω. Απαιτούν να καταβάλλουμε ετησίως το ιλιγγιώδες ποσό των 26 δις μέχρι το 2023 ( 15% του ΑΕΠ). Και  μετά το 2020  το 20% του ΑΕΠ  δηλ. 36 δις ! Οι δανειστές κρατάνε το ζουρνά και η ΠΦΑ χορεύει πεντοζάλι  κρατώντας αγκαλιά τις λατρευτές της καρέκλες.

Αλλά το ευρώ είναι ταμπού και για την υποτιθέμενη άλλη πλευρά του λόφου της Κοινοβουλίου, αφού ΝΔ,ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, Λεβένταρος, ΚΚΕ, ακόμα και η Χρυσή Αυγή, ευθέως ή με μισόλογα, ομνύουν στον ένα και  μοναδικό Μεσία το ευρώ ! Τι Αλέξης, τι Κυριάκος. Όση  φτώχεια, ανεργία, δυστυχία, αυτοκτονίες, τραγωδίες, αδιέξοδα και αν βιώσουμε προς δόξαν του  Μερκελο-Στουρναρισμού, αυτοί εκεί, πιστοί στο δόγμα : «ένας είναι ο θεός, ο ευρωγερμανισμός».

Ελιά, ελιά και Κώτσο Βασιληά, ήταν το γνωστό δουλικό αντεθνικό σύνθημα στις αρχές του 20ου αιώνα. Και έτσι  βιώσαμε τη Μικρασιατική καταστροφή. Στη σύγχρονη μεταμοντέρνα τραγωδία που ζούμε σήμερα, η κυβέρνηση και η κοινοβουλευτική αντιπολίτευση επιμένει σε παρόμοια ταμπού. Σε φοβιστικές, ανόητες ιδεοληψίες. Εκπέμπουν φόβο και αγοράζουν ελπίδα. Βολεύονται με την υποταγή, επειδή φοβούνται τη σύγκρουση. Και όλα αυτά για την καρέκλα ρε γαμώτο.

Είναι τέτοια η έκταση της ευρωτρομοκρατίας, που ακόμα και κανονικοί άνθρωποι, ενώ  αντιστέκονται στους βιαστές, ενστερνίζονται τις άνωθεν παράλογες φοβίες της ιερομαντίας  που προφητεύει ότι, η επιστροφή στο εθνικό νόμισμα θα μας οδηγήσει …στην κόλαση. Ενώ η κόλαση είναι ήδη εδώ, με κύριο υπεύθυνο το ευρώ. Τρομοκρατούνται από τους τρομοκράτες αντί να αντισταθούν και να τρομοκρατήσουν τους τρομοκράτες.

Είναι πασιφανές ότι η  γερμανοποδηγετούμενη ευρωζώνη είναι το βαθύτερο συστημικό αίτιο που καταστρέφει τον ευρωπαϊκό νότο. Έχουμε επανειλημμένα αναλύσει και εξηγήσει με επιχειρήματα το πως και γιατί το ευρώ είναι ένα κουστούμι που δεν ταιριάζει στην Ελλάδα και στις άλλες ευρωπαϊκές περιφερειακές χώρες, γεγονός αυταπόδεικτο, εκτός των άλλων, από την απόκλιση των οικονομιών τους απ’ αυτές των κεντρικών γερμανοειδών  χωρών.
Ενώ, ο κύριος λόγος για τη δημιουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ακόμα περισσότερο της ευρωζώνης, ήταν η σύγκλιση προς τα επάνω των φτωχότερων με τις πλουσιότερες χώρες. Και ότι σήμερα με το ευρώ και όχι χθες με τη δραχμή, βιώνουμε τη μεγαλύτερη οικονομική καταστροφή σε ειρηνική περίοδο.

Το φοβερό οπλοστάσιο του  πολιτικοδημοσιογραφικού  κατεστημένου τρομοκρατεί ασύδοτα και ανελέητα το ζαλισμένο και φοβισμένο πλήθος ενάντια στο μονόδρομο της εναλλακτικής πολιτικής απέναντι στο καταστροφικό Μνημόνιο. Αυτό της μετάβασης στη δραχμή, με συγκρατημένη υποτίμησή της  και  νοικοκυρεμένη διαχείριση από μια πατριωτική κυβέρνηση που θα νοιάζεται για τα συμφέροντα του τόπου και όχι των ξένων πατρώνων. Αλλά το κατεστημένο και οι υπάλληλοί του έχουν το δικό τους βιολί.
Τη δουλειά τους κάνουν, τις καρέκλες τους διασώζουν. Ελεγκτέοι για την αντιφατική στάση τους είναι όσοι  εκφράζουν την οργίλη αντίθεσή τους στο Μνημόνιο και την ίδια ώρα ευλογούν το ευρώ.  Μοιάζουν με το δανειστή που καταγγέλλει τους δανειστές και το δάνειο, αλλά παρακαλά να του το δώσουν!

Πρόκειται για εξώφθαλμο παραλογισμό, αν όχι πονηρό Μαυρογιαλουρισμό. Το μνημόνιο και το ευρώ είναι περισσότερο και από δίδυμα αδέρφια, είναι Σιαμαίοι αδελφοί.  Πρόκειται για μια ενιαία και αδιαίρετη έννοια που απολύτως τίποτα δεν μπορεί να τη διαχωρίσει.
Και έχει πλέον αποδειχτεί περίτρανα  ότι, σε καμία περίπτωση οι  Γερμανοί δε θα υποστείλουν τη σημαία της άτεγκτης Μνημονιακής λιτότητας όσο η Ελλάδα παραμένει μέσα στην ευρωζώνη, γιατί απλούστατα δε θέλουν να χαλάσουν τους κανόνες που τη διέπουν οι οποίοι κανόνες εξυπηρετούν τους δικούς τους σκοπούς.
Χθεσινοί και νέοι κυβερνώντες Γερμανοί το έχουν ξεκαθαρίσει απόλυτα. Δεν υπάρχει κούρεμα του χρέους μέσα στην ευρωζώνη. Τελεία και παύλα. Και χωρίς κούρεμα η Ελλάδα δεν έχει κανένα μέλλον.

Όσοι δεν έχουν αντιληφθεί ότι βρισκόμαστε μπροστά σε ένα ολοκληρωτικό σχέδιο νεοϊμπεριαλιστικής άλωσης και γερμανοποίησης της Ευρώπης, έχουν μεσάνυχτα μαύρα. Οι επίορκοι λάτρεις της καρέκλας, κυβερνώντες και αντιπολιτευόμενοι και οι κάθε είδους παρατρχάμενοι Φαναριώτες και Γερμανοτσολιάδες του ευρωδοσίλογισμού, είναι γνωστοί και μη εξαιρετέοι. Και θα έρθει η ώρα ελπίζουμε που θα πληρώσουν το τίμημα των πράξεών τους.

Όμως, ύστερα από εννέα χρόνια συνεχόμενης απέραντης και ατέλειωτης τραγωδία χωρίς ελπίδα αναστροφής, έχουν ευθύνη και οι απλοί πολίτες, νέοι και ενήλικες, άντρες και γυναίκες, όλοι όσοι υποφέρουν και παράλληλα δέχονται μοιρολατρικά το ανελέητο ευρωζωνικό μαστίγωμα.
Όλοι όσοι δεν έχουν ακόμα αντιληφθεί το αίτιο της τραγωδίας και προσκυνούν το ευρώ,  είναι και αυτοί συνυπεύθυνοι για την καταστροφή τους και της πατρίδα μας. Και με τη στάση τους καρφώνουν το φέρετρο πάνω στη χώρα μας, στα παιδιά μας και στα παιδιά τους.

 ΠΗΓΗ