Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Η ζωή εξακολουθεί να κυλάει με έναν συνηθισμένο ρυθμό όπως μας τον έχουν επιβάλλει εδώ και χρόνια. Το πρωί ξεκινάμε για τη δουλειά, οι δρόμοι γεμάτοι κίνηση, οι πολιτικοί συνεχίζουν να λένε ψέματα, τα ράφια στα σουπερμάρκετ είναι γεμάτα, οι τηλεοράσεις αποβλακώνουν όλο και πιο πολύ τον κόσμο και όλα δείχνουν πως εξελίσσονται βάσει μιας συνηθισμένης ρουτίνας.

Οι ειδήσεις τον τελευταίο καιρό ακολουθούν μια συγκεκριμένη τακτική να καθηλώνουν τον κόσμο στα ίδια και τα ίδια πρόσωπα και να καλλιεργούν το κλίμα ότι κάτι μπορεί να γίνει για να κερδίζουν την προσοχή του κοινού και να το έχουν αιχμάλωτο στην σχεδιασμένη επικαιρότητα.

 

Ο συνηθισμένος πολίτης είναι πλέον σκλάβος αυτού του ρυθμού και αυτής της ρουτίνας, σκλάβος της επιβίωσής του καθώς τρέχει από το πρωί μέχρι το βράδυ για ένα κομμάτι ψωμί που θα του δώσουν αυτοί που τον κρατάνε δεμένο στις καθημερινές του υποχρεώσεις που οι ίδιοι του έχουν επιβάλλει.

Στην πραγματικότητα όμως δεν έχουμε καταλάβει ότι ο πόλεμος έχει αρχίσει εδώ και καιρό και ότι μας πολεμούν με διάφορους τρόπους, όπως ότι τα τρόφιμα που τρώμε είναι δηλητηριασμένα για να πηγαίνουμε συνέχεια στους γιατρούς και εκεί να μας δίνουν τα φάρμακα που έχουν εντολή να μας δώσουν και να συνεχίζεται ένας φαύλος κύκλος εξολόθρευσής μας.

 

Αυτοί που θεωρούνται σαν οι απελευθερωτές του κόσμου, σαν οι υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των δημοκρατικών ελευθεριών, επέβαλλαν παντού το αρρωστημένο αμερικανικό μοντέλο με την Κοκα Κόλα, τα χάμπουργκερ, τα τσιπς και στις γυναίκες το τζην και τελευταία στους άντρες τη φούστα. Μια διεστραμμένη ταυτότητα.

 

Τώρα φτάνουμε στην τελευταία φάση. Αυτοί οι ίδιοι που έχουν καταστρέψει τις ενεργειακές πηγές του πλανήτη, έχουν βιάσει την ατμόσφαιρα και το κλίμα, τώρα ετοιμάζονται να επιβάλλουν παντού στον κόσμο το ηλεκτρονικό χάραγμα και τη δαιμονική δικτατορία του Αντίχριστου.

Βίντεο: δεν είμαστε πλέον άνθρωποι

 

Βίντεο: Ετοιμάζονται για πόλεμο με την Κίνα.

 

https://www.youtube.com/watch?v=wnjzaoGTd-A

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

ΠΗΓΗ