Από τις αρχές του προηγούμενου αιώνα μία από τις μεγαλύτερες εξαπατήσεις της ανθρωπότητας πήρε σάρκα και οστά. Ο Άγιος Βασίλης στα κόκκινα ή αλλιώς ”σάντα κλάους” είναι ο ίδιος ο διάβολος, ως σοφός και γενναιόδωρος γέρος στη πρώτη τελετή κάποιου νέου υποψήφιου μασόνου , ο οποίος θα ορκιστεί στη μασονία και στους νόμους της , θα κρατήσει μυστικό ότι μάθει εφ’όρου ζωής και θα παραδώσει στον διάβολο (ΣΑΤΑΝ ΚΛΑΟΥΣ )τη ψυχή του. Οι εφευρετικοί μασόνοι όμως δεν έμειναν εκεί.
Ένας τέλειος τρόπος για χειραγώγηση του νού και ένα από τα πιο πετυχημένα σχέδια της νέας τάξης πραγμάτων ήταν να βρωμίσουν την πιο ιερή γιορτή της ανθρωπότητας.Τη γέννηση Του Χριστού.
Έτσι βρήκαν τον πλέον δαιμονικό τρόπο να εισχωρήσει σε κάθε χριστουγεννιάτικο αντικείμενο ,η μορφή του καλού παππούλη με τα κόκκινα που γνωρίζει τι έκανες όλη τη χρονιά και που θα σε ανταμείψει με δώρο αν προσευχηθείς γι’αυτόν και του γράψεις γράμμα.
Έχει στο ”εργοστάσιο” του ξωτικά και καλικάτζαρους που εργάζονται πολύ σκληρά για εκείνον και έξω από την παραμυθένια οικία του , ένα έλκηθρο με ταράνδους. Κατοικεί στη Φιλανδία.
Κατόπιν έγκυρου γκάλοπ 50% των σκανδιναβών είναι σατανιστές. Επειδή πρέπει να πάει σ’όλα τα παιδάκια αλλά και τους ενήλικες του κόσμου και δεν προφταίνει , επιτρέπει στους γονείς των παιδιών να παίρνουν τη θέση του , φορώντας οι ίδιοι τη στολή του.
Όλα τα παιδάκια έχουν το νου τους μόνο στον Santa Claus και στα δώρα του και οχι στην ιερή γέννηση Του Ιησού Χριστού. Το ίδιο ισχύει και για τους ενήλικες που τους πιάνει πάντα μια μελαγχολική διάθεση αλλά και ένα αναπάντεχο άγχος για τις αγορές των χριστουγεννιάτικων δώρων και πως θα τα φέρουν βόλτα. Αυτό είναι το νόημα των Χριστουγέννων ;
Αναρωτηθείτε για μία στιγμή πόσο χειραγώγηση του νου μας έχουν κάνει εδώ και άπειρα χρόνια , αυτή η ομάδα που όσο περνάει ο καιρός πληθύνεται και κερδίζει πολλούς ανθρώπους στη πλευρά της λόγω περιέργειας. Ανατριχιάστε γιατί έφτασε η στιγμή να αντιμετωπίσετε την ακραία πραγματικότητα.
Η μασονία κάνει κουμάντο παντού , οχι μόνο στις κυβερνήσεις αλλά και στο ίδιο μας το σπίτι.

Άρης Π.

 

ΠΗΓΗ