Φίλες και φίλοι

Εύχομαι σε όλες και όλους, οι εορταστικές μέρες που διανύουμε, να κυλάνε μέσα στο πνεύμα των επιθυμιών σας, με υγεία, χαρά και αισιοδοξία.

Προσφέρονται, επίσης, για μια ειλικρινή αποτίμηση των πεπραγμένων μας, με την ευκαιρία της χρονιάς που φεύγει και για χάραξη των προτεραιοτήτων και των στόχων μας για το 2018.

Από την προσωπική μου πείρα σας διαβεβαιώ ότι η φροντίδα της οικογένειας, η προσήλωση στους επαγγελματικούς στόχους και η συμμετοχή στα κοινά, είναι ένας από τους ασφαλέστερους δρόμους προς την επιτυχία και την καταξίωση.

Πρόσφατα δώσαμε έναν υπέροχο αγώνα μέσα από την παράταξη «Επιμελητήριο για όλους» και κάναμε μια αξιοπρόσεκτη καταγραφή, που αποτελεί τη «μαγιά» για μεγαλύτερα επιτεύγματα.

Ελπίζω ότι όλες και όλοι συμφωνούμε πως η επιμελητηριακή πορεία μας, είναι συνυφασμένη με την υποχρέωσή μας να φανούμε συνεπείς και αξιόπιστοι απέναντι στις προγραμματικές δεσμεύσεις μας και τα μέλη μας, που εμπιστεύτηκαν τον συνδυασμό μας.
Με αυτό το σκεπτικό είμαι βέβαιη ότι θα έχουμε τις ευκαιρίες να ερχόμαστε σε επαφή και να χαράζουμε ένα χρήσιμο πλαίσιο δράσης, με προτάσεις, συμπλεύσεις όταν πρέπει και αντιπολιτευτικό λόγο, που είναι αναγκαίος για την δημοκρατική λειτουργία του φορέα μας. Πάντα, έχοντας ως στόχο την υπηρέτηση του συμφέροντος των πολλών.

Με αυτές τις λίγες σκέψεις εύχομαι σε όλες και όλους, από καρδιάς και με όλη μου την ειλικρίνεια, υγεία και το 2018 να είναι χρόνος δημιουργικός, με οικογενειακή γαλήνη, επαγγελματική επιτυχία και εκπλήρωση της επιμελητηριακής και κοινωνικής αποστολής μας.

ΜΑΡΙΑ ΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ

Επιμελητηριακή Σύμβουλος Αχαΐας