Κατήργησέ τον αμέσως, Χριστιανέ μου!

ΥΠΑΡΧΕΙ ένα απολύτως ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ, ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΤΙΚΟ άρθρο στην ίδρυση του ΝΑΤΟ το οποίο πολλές φορές κόντεψε να τινάξει στον αέρα τη συμμαχία και γλίτωσε την τελευταία στιγμή χάρις στο ΦΟΒΟ του Ψυχρού Πολέμου και της Κόκκινης Αρκούδας, που γύριζε από εδώ και από εκεί και …ψάρευε ό,τι περίσσευε, παριστάνοντας τον προστάτη των μικρών λαών.

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ για το άρθρο εκείνο που λέει ότι: «Το ΝΑΤΟ δεν επεμβαίνει μεταξύ συμμαχικών κρατών στις διαφορές που τυχόν έχουν ή θα δημιουργηθούν μεταξύ τους!!!».

ΤΟΤΕ τι διάολο συμμαχία είναι τούτη εδώ, όταν γίνεται για να χτυπήσει τον κοινό εχθρό, αλλά αφήνει τα μέλη της να τσακώνονται και να σφάζονται μεταξύ τους!!!

ΠΟΛΥ ωραία συμμαχία! Πολύ θα θέλαμε να ξέραμε ποιος ηλίθιος πολιτικός ή στρατιωτικός εισηγήθηκε και ποιοι ανόητοι ψήφισαν ένα τέτοιο νόμο;

ΔΗΛΑΔΗ, είμαστε μια οικογένεια, ένα σπίτι το ΝΑΤΟ και έχουμε οργανωθεί πληρώνοντας τα μαλλιοκέφαλά μας για να μην μας επιτεθούν οι αντίπαλοί μας, κατσαπλιάδες ή ληστές. Εν τω μεταξύ όμως εμείς μέσα στο σπίτι του έχουμε βάλει φωτιά σκοτωνόμαστε μεταξύ μας πώς θα αρπάξουμε την «αποθήκη» του γείτονα ή θα του φάμε τα ψάρια που έπιασε μαζί με μαρούλια στον κήπο του…

ΑΥΤΟΣ ο εσωτερικός τσακωμός είναι πολύ χειρότερος από τους εχθρούς μας, που έχουν περικυκλώσει το σπίτι ή τα φρούριά μας.

ΛΕΓΕΤΑΙ εσωτερικός εχθρός και είναι χειρότερος από τον εξωτερικό, γιατί τον έχεις μέσα στο σπίτι σου και δεν ξέρεις πότε και από πού θα σου έρθει!..

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ για ένα πολύ παλιό άρθρο στο καταστατικό της ίδρυσης του ΝΑΤΟ, που ίσως όταν έγινε υπήρχαν κάποιες σκοπιμότητες ή ακόμα και εκβιασμοί. Τώρα όμως τέτοιοι όροι και τέτοιες συμφωνίες, μόνο φοβερά προβλήματα προκαλούν.

ΚΑΛΟΥΜΕ τον πανέξυπνο, ικανότατο και υπερδημοκράτη νέο πρόεδρο των ΗΠΑ να καταργήσει αυτό τον νόμο, ο οποίος είναι τόσο άδικος και γελοίος και με τον οποίον κανένας δεν ασχολείται και αν είχε καταργηθεί πολλά προβλήματα στη συμμαχία θα είχαν λυθεί, όπως η διαμάχη μας με την Τουρκία και τα Σκόπια.

 

ΠΗΓΗ