To Twitter ξεκίνησε την εκκαθάριση κακόβουλων και προπαγανδιστικών λογαριασμών από αυτόνομα προγράμματα λογισμικού (μποτ) που προσποιούνται τους χρήστες και χειραγωγούν το δημόσιο διάλογο. Όμως, ορισμένοι πραγματικοί χρήστες, ιδίως δεξιών πολιτικών πεποιθήσεων, που θεωρούν πως πέφτουν θύμα της «εκστρατείας», ξεσηκώθηκαν ότι γίνεται κυνήγι μαγισσών εναντίον τους.

Ποιος όμως επέτρεψε να υπάρχουν τα λεγόμενα «μποτάκια»;

Το ίδιο το Twitter το επέστρεψε είναι η απάντηση επομένως κάτι πολύ «περίεργο» συμβαίνει. Όπως πάντα έτσι και σε αυτή την περίπτωση, αυτοί που έδωσαν το πρόβλημα (των μποτ) τώρα δίνουν και την λύση (εκκαθάριση των μποτ).

Πίσω από αυτή την είδηση κρύβεται η προσπάθεια της Νέας Τάξης να ελέγξει όλες τις ειδήσεις οι οποίες υπάρχουν στο διαδίκτυο. Επιτέλους βρέθηκε «η μαγική πρόφαση» που χρειάζονται οι διεθνιστές ώστε να καταφέρουν να «φιμώσουν» όλες τις ελεύθερες φωνές του διαδικτύου.

Το Twitter επίσης έκανε γνωστό ότι πλέον δεν θα επιτρέπει στους χρήστες να αναρτούν «ψεύτικες» ειδήσεις. Το πασίγνωστο μέσω κοινωνικής δικτύωσης δεν μας λέει όμως ποιες ειδήσεις θεωρεί ψεύτικες.

Είναι βέβαιο ότι «ψεύτικες» είναι οι ειδήσεις οι οποίες «ξυπνάνε» τον κόσμο και «αληθινές» είναι οι ειδήσεις οι οποίες είναι πολιτικά ορθές!

ΠΗΓΗ