Του Γιώργου Φαρμάκη

Ο Βρετανός Ιστορικός Ντέιβιντ Μπίνενστοκ, δήλωσε ότι ο Χριστός ενδέχεται να χρησιμοποιούσε λάδι Κάνναβης για να κάνει θαύματα. Ο «έγκυρος» Ιστορικός, υποστηρίζει ότι οι άνθρωποι στην Μέση Ανατολή χρησιμοποιούσαν την κάνναβη για ιατρικούς σκοπούς.

Μάλιστα προχώρησε ένα βήμα παραπάνω και δήλωσε ότι η εκκλησία, χρησιμοποιούσε ένα εκχύλισμα κάνναβης ώστε να θεραπεύει τους αρρώστους, είτε «αυτοί» είχαν κάποια σωματική είτε είχαν κάποια ψυχική ασθένεια.

Ο συγκεκριμένος Ιστορικός είναι και συγγραφέας βιβλίων που ενθαρρύνουν την χρήση της μαριχουάνας.

Με αυτό τον ανόητο τρόπο, προσπαθούν να «χτυπήσουν» τον Χριστό, αλλά και να ενθαρρύνουν την χρήση της κάνναβης, όχι μόνο για ιατρικούς σκοπούς αλλά και για…ψυχαγωγικούς.

Κάποιοι «κύριοι», προσπαθούν να ναρκώσουν την νεολαία και ταυτόχρονα προσπαθούν να μας πείσουν ότι ο Χριστός δεν ήταν τίποτε παραπάνω από ένας καλός άνθρωπος, ο οποίος εκτός από καλός άνθρωπος, ήταν και χαρισματικός….βοτανολόγος.

Άνθρωποι σαν τον Ντέιβιντ Μπίνενστοκ, έχουν «από πίσω τους» πολύ μεγάλα κεφάλαια και διάφορες «σκοτεινές» οργανώσεις. Δυστυχώς στην εποχή μας, το παράλογο έχει γίνει λογικό και το λογικό έχει γίνει παράλογο.

Από ότι φαίνεται, ο Χριστός τους ενοχλεί πολύ και για αυτό τον λόγο προσπαθούν να τον «χτυπήσουν» με όποιο τρόπο μπορούν αλλά όπως είναι αυτονόητο δεν καταφέρνουν τίποτα απολύτως!!!!

 

ΠΗΓΗ