Μπορεί να πέρασε (σχεδόν) απαρατήρητη η στήριξη του Γεωργιαδη στο Twitter υπέρ Γιαννου, οταν ανάρτησε δημοσίευμα υπέρ του Παπαντωνίου (εδώ), εκτος απο μια ομαδα Καραμανλικών που ζητησε την διαγραφή του από την ΝΔ, αλλά αυτο δεν σημαίνει οτι δεν ειναι υπαρκτή.

Άλλωστε η πραγματικότητα δεν ειναι μονο η πλαστή εικόνα του ΣΚΑεΙ με τους δημοσιογράφους-υποψήφιους ΝΔ.

Μια έβδομα εβδομαδα πριν την ψηφοφορία για την Εξεταστική Παπαντωνίου, ο Γεωργιαδης ελεγε σε συνεργάτες του οτι δεν παρουσιαστεί στην Βουλη, ωστε να μην ψηφίσει κατά του Παπαντωνίου. Και τελικα το πραγματοποίησε πηγαίνοντας ταξιδάκι αναψυχής στο εξωτερικό γνωρίζοντας οτι και κομματικά, ως σκιώδης υπουργός Άμυνας της ΝΔ ηταν ο εισηγητής!

Οι παλιοί νεοδημοκράτες θα περίμεναν να τον εγκαλέσουν τα κομματικά όργανα για την απειθαρχία του (τους έτριψε στην μούρη και φωτογραφίες απο τις διακοπές την ωρα της ψηφοφορίας), αλλα αντίθετος είδαμε τον Κυριακο Μητσοτακη να επισκέπτεται την Φωφη Γεννηματα και να κλείνει την συμφωνια αλληλοκάλυψης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ στις επερχόμενες εξεταστικές για την Υγεια και τα εξοπλιστικά του Σημιτη-Παπαντωνιου.

Η συμφωνια Γεωργιάδη και Παπαντωνίου ομως προχωράει και πέρα απο τις εξεταστικές με την πρόσληψη του γιου του Γιαννου στην ΝΔ. Οπως ειναι γνωστό ο Γεωργιαδης εχει μεγάλες βλέψεις σε ενδεχόμενη κυβερνηση Μητσοτακη να αναλάβει το Υπουργείο Άμυνας με τα μεγάλα κονδύλια, και η “τεχνογνωσία” της οικογένειας Παπαντωνίου μαζί με τις γνωριμίες που εχει στα λόμπυ των εμπόρων όπλων ειναι “μοναδικές”

 

Πηγή: http://www.epikairo.com