Η νέα εποχή στην οποία ζούμε μας έχει «φέρει» νέα ήθη και έθιμα. Ο απλός κόσμος που υπήρχε κάποτε, πλέον έχει γίνει πιο σύνθετος.
Οι ανθρώπινες ανάγκες έχουν αλλάξει και μαζί με αυτές έχουν αλλάξει και οι προτεραιότητες, Βλέπουμε ότι τα τελευταία χρόνια η τεχνολογία έχει κάνει τεράστια βήματα. Ζούμε σε μια εποχή στην οποία έχουν αλλάξει ακόμα και τα γούστα του ανθρώπου. Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι στην Γαλλία και συγκεκριμένα στο Παρίσι, λειτουργεί ο πρώτος οίκος ανοχής ο οποίος δεν έχει γυναίκες ιερόδουλες αλλά κούκλες του Σεξ.

Η Σοφία, η Λίλη και η Κίμ είναι οι πρώτες πλαστικές ιερόδουλες στην Γαλλία και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, σε ελεύθερους αλλά και σε παντρεμένα ζευγάρια που πηγαίνουν να μάθουν κάτι καινούργιο.  Αυτές οι κούκλες φυσικά χρησιμοποιούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και προσφέρουν μια Hi-Tech εμπειρίαστους πελάτες. Αυτές οι «κοπέλες» λειτουργούν και με γυαλιά εικονικής πραγματικότητας ώστε η εμπειρία να είναι ακόμα πιο ρεαλιστική.

Φυσικά αντίστοιχος οίκος ανοχής έχει ανοίξει και στην Γερμανία. Σύντομα όλες οι χώρες του πλανήτη θα…εξελιχθούν.

Βλέπουμε λοιπόν την επιτυχημένη προσπάθεια της Νέας Τάξης, η οποία θέλει να αντικαταστήσει τους ανθρώπους σε όλα τα επίπεδα και τα καταφέρνει. Είναι περιττό να πει κανείς ότι ο δρόμος στον οποίο βαδίζουμε οδηγεί στην καταστροφή.
Η ανθρωπότητα μοιάζει ανίκανη να αντισταθεί σε όλα αυτά που της προσφέρουν και από ότι φαίνεται δεν θέλει κιόλας. Αφού πρώτα οι παγκόσμιοι εξουσιαστές φρόντισαν να καταστρέψουν τις ανθρώπινες επαφές με την ευρεία χρήση του διαδικτύου, τώρα θα αντικαταστήσουν τις σχέσεις των ανθρώπων και οι άνθρωποι θα λένε τον πόνο τους σε άψυχα ρομπότ ή σε άψυχες πλαστικές κούκλες.

Όλα είναι μελετημένα και εφαρμόζονται βήμα-βήμα ώστε ο κόσμος να δεχτεί εύκολα την «λογική» εξέλιξη. Κάποτε λέγαμε ότι οι άνθρωποι έχουν χάσει την ανθρωπιά τους , σε λίγο καιρό θα παρακαλάμε να βλέπουμε ανθρώπους να τους λέμε ότι χάσανε την ανθρωπιά τους και δεν θα βλέπουμε!

Του Γιώργου Φαρμάκη

ΠΗΓΗ